I dag ble det utsendt e-post med tips og praktisk informasjon til alle som er påmeldt sommerens tokt. Hvis du har meldt deg på tokt, men ikke mottatt e-posten tyder det på at du enten har oppgitt feil e-postadresse eller at e-posten har havnet i søppelpostmappen din. Hvis du tror du kan ha oppgitt feil e-postadresse, vil vi anbefale deg å sende din korrekte adresse til oss på postmaster@radich.no slik at du mottar fremtidige e-poster fra oss. I e-posten kunne du lese følgende:

 

Reise til og fra havner
Du bestiller selv reise til og fra havnene, og for å gjøre det litt enklere for deg å planlegge turen har vi satt opp noen forslag til reisemuligheter. Dette er bare noen tips, og det finnes mange flere alternativer enn de vi foreslår. Hvis du for eksempel kombinerer toktet med annen ferie kan det hende at andre reiseruter vil være mer fornuftige.

 

Husk gyldig pass
Det er viktig at passet ditt er gyldig når du er med på tokt. Hvis passet ditt nærmer seg utløpsdato bør du fornye dette så snart som mulig.
Vi må ha passnummeret til alle medseilere. Hvis du ikke har sendt oss ditt ennå, ber vi deg sende det på e-post til postmaster@radich.no senest to uker før avreise.

Er du over 70 år, må du sende oss en egen legeerklæring. Har du ikke gjort det ennå, ber vi om at du sender den så snart som mulig.

 

Forventninger
Lurer du på hva du kan forvente på toktet? Den viktigste informasjonen om tokt finner du på hjemmesiden vår. Vi har også samlet noen tilbakemeldinger fra tidligere medseilere som gir et innblikk i hvordan noen opplever å være med på tokt:

Å seile med Christian Radich er en fantastisk naturopplevelse. Jeg opplevde alt fra å ligge vindstille midtfjords til vindstyrke 17 m/sek og 5 meters høye bølger. Å sitte alene på utkikkpost på natten gir rom for refleksjon og avkobling. Anbefales!

Alltid hyggelig å seile med Christian Radich. Blir kjent med nye medseilere, har fått venner for livet. Tålmodige og kompetente folk ombord. Mye god mat. Fantastisk opplevelse når alle seil er heist, og skuta seiler i 13 knop.

Første kveld i banjer, etter at alle hadde gått til ro, teller 9 ukjente personer innen to meters avstand. En utfordring av “intimgrensene” i starten, men aldri noe problem og etterhvert rett og slett trivelig og sosialt. Den store opplevelsen var imidlertid å arbeide i riggen, høyt over dekk, jo høyere jo bedre, og i nært samarbeid med medseilere og med drevent og kunnskapsrikt mannskap. Fantastisk opplevelse og den store roen. Solnedgangen på veg inn mot Marstein fyr var som et fargespill der opp fra store røyl!

 

Har du bestilt håndbok, men ikke har mottatt den? Last den ned via hjemmesiden vår eller kontakt oss på postmaster@radich.no, så sender vi deg et eksemplar.

About Author

client-photo-1
ida