Bli med på turer som vil gi utfordringer, opplevelser og vennskap!

Det kreves ingen forkunnskaper om seiling for å bli med på tur. Vårt faste mannskap gir deg opplæring – det er gøy å være medseiler!

28 - 31. juli Siste etappe i årets Sea Norway-turer. Vi reiser fra flotte Bergen by og sydover vest- og sørlandskysten. Dette er en etappe for deg som vil seile mest mulig, sannsynligvis blir det ingen stopp, men både Bergen og Kristiansand er byer det er vel verd å besøke før og etter seilasen.
per person

Sandnessjøen – Bodø

22-25. juli Ta med familie og venner for en ferie utenom det vanlige. Lofoten er unik med sine vakre strender, høye fell og en natur utenom det vanlige. Bli med og få opplevelser man ikke får andre steder i verden.
per person

Lofoten – Bodø- Bodø utsolgt!

26-29. juli Dette er en fantastisk og unik mulighet til å se Lofoten på - fra sjøen. Lofoten er spektakulær, og her får du en ferie utenom det vanlige.
per person

Bodø – Kristiansund

29 juli - 1 august. På denne turen langs Helgelandskysten, vil du oppleve et mangfold til sjøs og langs kysten!
per person

Kristiansund- Bergen

2- 5. august Bli med på turen vår fra Kristiansund, Norges ‘klippfiskhovedstad’ og et verdenssenter for saltet torsk og bacalao, og nyt å seile mot Bergen, Norges største by og et kjent turistmål.
per person

Bergen – Kristiansand

5-8. august Siste etappe i årets Sea Norway-turer. Vi reiser fra flotte Bergen by og sydover vest- og sørlandskysten. Dette er en etappe for deg som vil seile mest mulig!
per person

Kristiansand – Stavanger 2021

23-26. juni Vi drar fra "det blide Sørland" og nordvestover. På St. Hans dagen går vi inn Lysefjorden og ankrer opp ved Forsand. Du kan melde deg på tur til Preikestolen eller en spennende båttur inn fjorden og til Flørli. St. Hans kvelden feirer vi ved kai i Stavanger.
per person

Stavanger – Bergen 2021

27- 30. juni Bli med på en tur hvor du får oppleve noen av Vestlandets vakreste perler som Hardangerfjorden, og Rosendal med Norges eneste Baroni.
per person

Bergen- Kristiansund 2021

30.-juni .-3. juli Bli med på denne turen for å oppleve en havseiling den flotte byen Kristiansund. 
per person

Kristiansund-Bodø 2021

4. - 7. juli På denne turen langs Helgelandskysten, vil du oppleve et mangfold til sjøs og langs kysten. Denne etappen kaller vi Ocean Sailing og vi prøver å få seilt så mye som mulig.
per person

Lofoten – Bodø- Bodø 2021

7.-10. juli Dette er en fantastisk og unik mulighet til å se Lofoten på - fra sjøen. Lofoten er spektakulær, og noe utenom det vanlige.
per person

Bodø – Harstad – 2021

11- 14.juli  Bli med på en flott tur hvor du får oppleve en stopp i Trollfjorden, og vill og vakker natur på vei til Harstad.
per person