Bli med på turer som vil gi utfordringer, opplevelser og vennskap!

Det kreves ingen forkunnskaper om seiling for å bli med på tur. Vårt faste mannskap gir deg opplæring – det er gøy å være medseiler!

Norgesferie med Christian Radich til sommeren!

Sea Norway Juni - august Det er kun mellom Trondheim og Bergen vi har ledig, men det er mulig å sette seg på venteliste. Send en epost til postmaster@radich.no. Oversikten over turene til sommeren kan du se her.
per person

Trondheim – Bergen

Sea Norway Trondheim-Bergen 27-30. juli  LEDIGE PLASSER Turen går sydover fra Trondheim og langs den gamle pilegrimsleden til sjøs. Vi vil gjøre noen stopp på vakre og historiske steder langs vestlandskysten før vi ankommer Bergen.
per person

Pilegrimsleden med Vårt Land Leserreiser

Sea Norway Trondheim- Bergen 27-30. juli  Arrangeres i samarbeid med Vårt Land Leserreiser. Vi inviterer til et storslått tokt med fullriggeren Christian Radich langs kystpilegrimsleden.
per person

Opplev Europa med Christian Radich til høsten!

Sea Europe August - Oktober Sea Europe er seilaser gjennom flere land i et Europa som langsomt er gjenåpnet. Å seile til og fra de europeiske byene med Christian Radich blir en historisk opplevelse. Bli med og opplev Europa med oss!  
per person

Seil med Christian Radich i Middelhavet i høst!

Sea Europe September - Oktober Å seile i Middelhavet med Christian Radich er en unik sjanse du ikke må gå glipp av! Hjemme er det høst, men her er det sensommer. Det er en helt spesiell opplevelse å reise på denne måten!
per person

Tarragona – Cagliari

19 - 24. september Å seile i Middelhavet med Christian Radich er en unik sjanse du ikke må gå glipp av! Hjemme er det høst, men her er det sensommer og varmen er fremdeles god. Det er en helt spesiell opplevelse å reise på denne måten!
per person

A CORUÑA – LISBOA, TALL SHIP RACES MAGELLAN – ELCANO

28. august – 2. september  Cruise in Company, er som ordene sier, samseiling med de andre seilskutene. Det er avslappet atmosfære om bord og du kan nyte seilasen om bord og med dine medseilere.
per person

LISBOA – CADIZ, TALL SHIPS RACES MAGELLAN – ELCANO

4- 9 september Regatta fra Lisboa til Cadiz! Etter eksotiske dager i Lisboa, glir skutene ut elva Tejo mot Atlanterhavet og startskuddet for en ny regatta. Her kan det bli vanskelige taktiske valg, for strøm og vind kan forandre resultatlisten fra dag til dag.
per person

CADIZ – TARRAGONA

11- 17. september Cadiz er en av de eldste byene i sørvest Europa, og byens historie kan fortelle om mange sjøfarere og eventyrere. Du bør ta deg tid til å  utforske den sjarmerende gamlebyen.
per person

Langs sørlandskysten med Radich Utsolgt!

Sea Norway Oslo- Kristiansand 19-22. juni Start Norgesferien fra Oslo, og seil med Christian Radich på første Sea Norway-etappe, til Kristiansand. Vi gjør et stopp i vakre Arendal underveis på turen langs sørlandskysten.
per person

Med Radich til Preikestolen og Lysefjorden utsolgt!

Sea Norway Kristiansand - Stavanger 22-25. juni Vi drar fra "det blide Sørland" og nordvestover, inn Lysefjorden og vi ankrer opp ved Forsand. Du kan melde deg på tur til Preikestolen eller en båttur inn fjorden til Flørli.
per person

Shetlandstur – utsolgt!

Sea Norway Bergen- Lerwick - Kristiansand 30. juli - 5. august  Bli med på seiltokt i vesterled! Dette blir en flott seilas fra Bergen over til Lerwick. På Shetland finner vi mange spor etter vikinger og norsk historie. Dette blir siste etappe i Sea Norway 2021.
per person