Bli med på turer som vil gi utfordringer, opplevelser og vennskap!

Det kreves ingen forkunnskaper om seiling for å bli med på tur. Vårt faste mannskap gir deg opplæring – det er gøy å være medseiler!

Langs sørlandskysten og til Skagen, Sea Norway 2022

Sea Norway Oslo- Kristiansand 18-21. juni Det er en fantastisk følelse å gå om bord i Christian Radich og legge byen bak seg. Turen går først til idylliske Skagen.
per person

Med Radich til Preikestolen og Lysefjorden Sea Norway 2022

Sea Norway Kristiansand - Stavanger 21-24. juni

Vi drar nordvestover, inn Lysefjorden og ankrer opp ved Forsand. Du kan bli med på tur til Preikestolen eller til Flørli.

per person

Med Radich til Hardanger og Rosendal Sea Norway 2022

Sea Norway Stavanger - Bergen 25- 28. juni På turen fra Stavanger får du oppleve noen av Hardangers vakreste perler, blant annet Rosendal og baroniet.
per person

Shetlandstokt Sea Norway 2022

Sea Norway Bergen - Kristiansund 28. juni - 5. juli Bli med på seiltokt i Vesterled! Vi håper på god vind og mye seiling! Dette blir en flott seilas over Nordsjøen fra Bergen til Lerwick og tilbake til hjemlandet.  
per person

Bergen- Lerwick Sea Norway 2022

28.-juni -1. juli Bli med på en ordentlig seiletappe fra byen mellom de syv fjell Bergen, over til idyllisk Lerwick.
per person

CADIZ – TARRAGONA

Sea Europe 12 - 17. september Cadiz er en av de eldste byene i sørvest Europa, og byens historie kan fortelle om mange sjøfarere og eventyrere. Du bør ta deg tid til å  utforske den sjarmerende gamlebyen før vi setter kursen innover i Middelhavet.
per person

Shetland-Kristiansund Sea Norway 2022

Sea Norway Lerwick - Kristiansund 2. - 5. juli Seil med oss fra Lerwick, Shetlands sjarmerende hovedstad og til vakre Kristiansund, byen som er kjent for sin klippfisk. Vi håper på gode vinder og mye seiling over Nordsjøen.  
per person

Langs Helgelandskysten Sea Norway 2022

Sea Norway Kristiansund - Bodø 5.-8. juli Seil med oss fra klippfiskbyen Kristiansund og nordover mot Bodø. Hvis været tillater det tar vi tar en stopp ved Svartisen, en av Norges største isbreer. Det mektige synet kan ta pusten fra de fleste.
per person

Opplev Lofoten Sea Norway 2022

SeaNorway Bodø-Bodø 09-12.juli  Bli med og opplev vakre Lofoten med hele Norges seilskute!
per person

Lofoten – Bodø- Bodø Sea Norway 2022

12-15. juli Dette er en fantastisk og unik mulighet til å se Lofoten på - fra sjøen. Lofoten er spektakulær, og her får du en ferie utenom det vanlige.
per person

Lofoten med Reine og Værøy Sea Norway 2022

Sea Norway Bodø- Bodø 16-19. juli  Bli med og opplev Trollfjorden, en av Norges mest spektakulære fjorder. På denne turen får du også med deg et stopp i Lofoten-perlen Reine.
per person

Lofoten og Svolvær Sea Norway 2022

Sea Norway Bodø - Bodø 19-22.juli  Bli med på en fantastisk tur i Lofoten med utgangspunkt ut fra Nordlands største by Bodø. Vi reiser ut i landskapet Salten hvor vi kanskje også møter på, en av Norskekystens beboere, spekkhuggeren eller den kjente havørnen.
per person