Bli med på turer som vil gi utfordringer, opplevelser og vennskap!

Det kreves ingen forkunnskaper om seiling for å bli med på tur. Vårt faste mannskap gir deg opplæring – det er gøy å være medseiler!

Sommer- Sea Norway2020

Juni - august Sommeren 2020 skal Christian Radich seile langs norskekysten med seilskutene Wylde Swan og Gulden Leeuw.
per person

Amsterdam-Bremerhaven

16-19.august 2020 Christian Radich har deltatt i Sail Amsterdam, en festival som arrangeres hvert 5. år.
per person

Bremerhaven- Oslo

23-27.august 2020 Vi sjekker inn kvelden før og får med oss ​​utseilingen etter Seil Bremerhaven. Vi går ut i Nordsjøen og setter kursen mot Skagerrak og Oslo.
per person

Oslo-Malaga

9-24.september 2020 Vil du være med på denne seilasen, får du nesten to uker om bord i Christian Radich, og det beste av alt er at du kun betaler for mat.
per person

Malaga- Sardinia

26.september-02.oktober.2020 Høstferie i Middelhavet - med Christian Radich! Å seile i Middelhavet med Christian Radich er en unik sjanse du ikke må gå glipp av! Hjemme er det høstferie, her er det er sensommer og varmen er fremdeles god.
per person

Sardinia- Malaga

04.-10.oktober 2020 Høstferie i Middelhavet - med Christian Radich! Å seile i Middelhavet med Christian Radich er en unik sjanse du ikke må gå glipp av! Hjemme er det høstferie, her er det er sensommer og varmen er fremdeles god. Det er en spesiell følelse å ankomme havnene om bord i den stolte og tradisjonsrike skuta.
per person