På fjordturer går Christian Radich for motor, men du kan fornemme noe av storheten. Det er imponerende å tenke på at skuta har 9000 meter tau, og hele 27 seil. Stormasten er over 37 meter.

Christian Radich, Norges seilende ambassadør er en av de best bevarte fullriggerne i verden! Skuta har vunnet mange regattaer og fått mye heder og ære. For mange er det en stor opplevelse å være om bord i den historiske og flotte skuta. Bli med på fjordtur!

Sjørøvertokt

30. August 2020 En hyggelig fjordtur for hele familien. Ekstra stas blir det når små og store sjørøvere inntar skuta for et sjørøvertokt. La barna få oppleve å være om bord på en ekte fullrigger!
per person

Champagne cruise formiddag 30.mai 2020 Avlyst

30.mai 2020 - formiddag Bli med på et herlig ChampagneCruise med Oslos flytende Ambassadør.
per person

Champagne Cruise 30.mai 2020 – avlyst

30.mai 2020 Bli med på et herlig ChampagneCruise med Oslos flytende Ambassadør. Vi smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden. Vår faste duo er med på å skape stemningen.
per person

Bluescruise

28.august 2020 Bli med på BluesCruise, en herlig tur på fjorden med god musikk. Bandet på årets BluesCruise er Malvina Band.
per person

Ølcruise- ny dato 5. september utsolgt!

5.juni 2020 Velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Hva smaker vel bedre enn et godt glass øl og reker på dekk en junikveld.
per person

Akevittcruise 29.august 2020 -UTSOLGT

29. august 2020. Akevitt er historie og kultur og den er knyttet til sjømannslivet. Vi gjentar suksessen og inviterer til ny ”akevitt-tur” om bord på den historiske fullriggeren fra 1937.
per person