På fjordturer går Christian Radich for motor, men du kan fornemme noe av storheten. Det er imponerende å tenke på at skuta har 9000 meter tau, og hele 27 seil. Stormasten er over 37 meter.

Christian Radich, Norges seilende ambassadør er en av de best bevarte fullriggerne i verden! Skuta har vunnet mange regattaer og fått mye heder og ære. For mange er det en stor opplevelse å være om bord i den historiske og flotte skuta. Bli med på fjordtur!

Sjørøvertokt – kansellert

30. August 2020 En hyggelig fjordtur for hele familien. Ekstra stas blir det når små og store sjørøvere inntar skuta for et sjørøvertokt. La barna få oppleve å være om bord på en ekte fullrigger!
per person

Champagne cruise formiddag – kansellert

22. augsut 2020 - formiddag Bli med på et herlig ChampagneCruise med Oslos flytende Ambassadør.
per person

Champagne Cruise kveldstur – kansellert

22. august 2020 Bli med på et herlig ChampagneCruise med Oslos flytende Ambassadør. Vi smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden. Vår faste duo er med på å skape stemningen.
per person

Bluescruise – kansellert

28.august 2020 Bli med på BluesCruise, en herlig tur på fjorden med god musikk. Bandet på årets BluesCruise er Malvina Band.
per person

Ølcruise – kansellert

21. august 2020 Velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Hva smaker vel bedre enn et godt glass øl og reker på dekk.
per person

Akevittcruise 29.august 2020 – kansellert

29. august 2020. Akevitt er historie og kultur og den er knyttet til sjømannslivet. Vi gjentar suksessen og inviterer til ny ”akevitt-tur” om bord på den historiske fullriggeren fra 1937.
per person