Fjordturene er for deg som vil nyte å være om bord i Christian Radich på en kort kvelds- eller dagstur. Det en stor opplevelse å være om bord i den historiske og flotte skuta også på korte turer. Christian Radich er en av de best bevarte fullriggerne i verden og selv om skuta ikke setter seil på en fjordtur, kan du fornemme noe av storheten. Det er imponerende å tenke på at skuta har 9000 meter tau, og hele 27 seil. Stormasten er over 37 meter høy. Den flotte skuta vekker oppsikt hvor hun er!

Årets fjordturer er dessverre kansellert.
I lys av de siste oppdateringene på regler knyttet til arrangement og servering av alkohol og mat, finner vi det dessverre ikke mulig å gjennomføre fjordturer som planlagt i mai og juni. Det betyr at vi kansellerer alle planlagte fjordturer i mai og juni. Alle som har bestilt tur har fått beskjed via e-post. Innbetalinger knyttet til turen vil bli refundert så snart det lar seg gjøre. Vi beklager dette og ser frem til å kunne ønske velkommen om bord på ny tur neste år.

Sea Norway går som planlagt.

Sjørøvertokt – kansellert

30. mai 2021 Kaptein Rødskjegg og hans menn inntar skuta og ekstra stas blir det når små og store sjørøvere blir med på sjørøvertoktet. En hyggelig fjordtur for hele familien.
per person

ChampagneCruise formiddag – kansellert

12. juni 2021 - formiddag Bli med på et herlig ChampagneCruise på hele Norges Seilskute.
per person

ChampagneCruise kveldstur – kansellert

12. juni 2021 Bli med på et herlig ChampagneCruise med hele Norges seilskute. Vi smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden. Vår faste duo er med på å skape stemningen.
per person