Fjordturer i 2024:

Fjordturene er for deg som vil nyte å være om bord i Christian Radich på en kort kvelds- eller dagstur. Det en stor opplevelse å være om bord i den historiske og flotte skuta også på korte turer. Christian Radich er en av de best bevarte fullriggerne i verden og selv om skuta ikke setter seil på en fjordtur, kan du fornemme noe av storheten. Det er imponerende å tenke på at skuta har 9000 meter tau, og hele 27 seil. Stormasten er over 37 meter høy. Den flotte skuta vekker oppsikt hvor hun er!

Turene starter og slutter ved Akershuskaia i Oslo.

ØlCruise

Fjordcruise fra Akeshuskaia 7. Juni kl 1715  -2130 Velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Hva smaker vel bedre enn et godt glass øl på dekk en junikveld.
per person

AkevittCruise

Fjordcruise fra Akershuskaia 8. Juni kl 1715  -2130 Akevitt-turen er en våre mest populære fjordturer og vi gleder oss over at vi igjen kan invitere på tur. Du får teste tre ulike akevitter, under god veiledning av en dyktig akevittekspert - og vi har alltid noen overraskelser på lur.
per person

Formiddagsbobler

Fjordcruise fra Akeshuskaia 15. Juni kl 1100 - 1415 Bli med på et herlig Boblecruise. Vi smaker ulike bobler og lærer forskjellen på ulike musserende viner som prosecco, cava og champagne.      
per person

BobleCruise – Utsolgt

Fjordcruise fra Akeshuskaia 15. Juni kl 1715  -2130 Bli med på et herlig Boblecruise. Vi smaker ulike bobler og lærer forskjellen på ulike musserende viner som prosecco, cava og champagne.      
per person

Sjørøvertokt

Fjordcruise fra Akeshuskaia 16. Juni kl 1200 - 1500 Vi inviterer til sjørøvertokt og en formiddag på fjorden i hele Norges seilskute. En hyggelig fjordtur for hele familien.
per person

Fjordturer

Oslo - Oslo Mai og Juni 2024 Ta med dine kollegaer, kunder eller venner på en fjordtur utenom det vanlige. Christian Radich er som skapt for  er for nettverksbygging og gode samtaler.
per person