På fjordturer går Christian Radich for motor, men du kan fornemme noe av storheten. Det er imponerende å tenke på at skuta har 9000 meter tau, og hele 27 seil. Stormasten er over 37 meter.

Christian Radich, Norges seilende ambassadør er en av de best bevarte fullriggerne i verden! Skuta har vunnet mange regattaer og fått mye heder og ære. For mange er det en stor opplevelse å være om bord i den historiske og flotte skuta. Bli med på fjordtur!

Sjørøvertokt

30. mai 2021 Kaptein Rødskjegg og hans menn inntar skuta og ekstra stas blir det når små og store sjørøvere blir med på sjørøvertoktet. En hyggelig fjordtur for hele familien.
per person

BluesCruise

29. mai 2021 Bli med på BluesCruise, en herlig tur på fjorden med god musikk. Bandet på årets BluesCruise er Malvina Band.
per person

AkevittCruise

05. juni 2021. Akevitt er historie og kultur og den er knyttet til sjømannslivet. Vi gjentar suksessen og inviterer til ny ”akevitt-tur” om bord på den historiske fullriggeren fra 1937.
per person

Ølcruise

11. juni 2021 Velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Hva smaker vel bedre enn et godt glass øl og reker på dekk.
per person

ChampagneCruise formiddag

12. juni 2021 - formiddag Bli med på et herlig ChampagneCruise på hele Norges Seilskute.
per person

ChampagneCruise kveldstur

12. juni 2021 Bli med på et herlig ChampagneCruise med hele Norges seilskute. Vi smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden. Vår faste duo er med på å skape stemningen.
per person