Fjordturer i 2023:

Fjordturene er for deg som vil nyte å være om bord i Christian Radich på en kort kvelds- eller dagstur. Det en stor opplevelse å være om bord i den historiske og flotte skuta også på korte turer. Christian Radich er en av de best bevarte fullriggerne i verden og selv om skuta ikke setter seil på en fjordtur, kan du fornemme noe av storheten. Det er imponerende å tenke på at skuta har 9000 meter tau, og hele 27 seil. Stormasten er over 37 meter høy. Den flotte skuta vekker oppsikt hvor hun er!

Det vanlige er at fjordturene arrangeres i Oslo, men Christian Radich vil ligge i Sandefjord fra 19. -24. juni og her vil vi også arrangere fjordturer. Sjekk at du velger riktig tur!

Fjordturer

Oslo - Oslo Mai og Juni 2024 Ta med dine kollegaer, kunder eller venner på en fjordtur utenom det vanlige. Christian Radich er som skapt for  er for nettverksbygging og gode samtaler.
per person

St. Hans tur fra Sandefjord

Sandefjord - Sandefjord 23. Juni kl 1800-2200 Velkommen til St. Hans tur fra Sandefjord. Christian Radich blir med båtkortesjen ut fjorden!
per person

BluesCruise

Oslo - Oslo 17. juni kl 17.15- 21.30 Gå ikke glipp av årets BluesCruise med bandet Nerli There fra Molde!
per person

ØlCruise

Fjordcruise fra Akeshuskaia 2. Juni kl 1715  -2130 Velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Hva smaker vel bedre enn et godt glass øl på dekk en junikveld.
per person

Sjørøvertokt

Fjordcruise fra Akeshuskaia 4. Juni kl 1200 - 1500 Vi inviterer til sjørøvertokt og en formiddag på fjorden i hele Norges seilskute. En hyggelig fjordtur for hele familien.
per person

ChampagneCruise

Fjordcruise fra Akeshuskaia 3. Juni kl 1715  -2130 Velkommen til ChampagneCruise om bord på Christian Radich. Vi smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former.
per person

AkevittCruise

Fjordcruise fra Akershuskaia 10. Juni kl 1715  -2130 Akevitt-turen er en våre mest populære fjordturer og vi gleder oss over at vi igjen kan invitere på tur. Du får teste tre ulike akevitter, under god veiledning av en dyktig akevittekspert - og vi har alltid noen overraskelser på lur.
per person