Fjordturene er for deg som vil nyte å være om bord i Christian Radich på en kort kvelds- eller dagstur. Det en stor opplevelse å være om bord i den historiske og flotte skuta også på korte turer. Christian Radich er en av de best bevarte fullriggerne i verden og selv om skuta ikke setter seil på en fjordtur, kan du fornemme noe av storheten. Det er imponerende å tenke på at skuta har 9000 meter tau, og hele 27 seil. Stormasten er over 37 meter høy. Den flotte skuta vekker oppsikt hvor hun er!

Covid-19 oppdatering.
Vi har redusert antall passasjerer om bord og vi vil gjennomføre hurtigtesting på alle deltakere før ombordstigning. Dette vil medføre noe tidligere oppmøte, informasjon om dette sendes en uke før turen.

Slik vil vi gjøre turen trygg og vi gleder oss til noen herlige fjordturer! Velkommen om bord!

Sjørøvertokt

30. mai 2021 Kaptein Rødskjegg og hans menn inntar skuta og ekstra stas blir det når små og store sjørøvere blir med på sjørøvertoktet. En hyggelig fjordtur for hele familien.
per person

BluesCruise

29. mai 2021 Bli med på BluesCruise, en herlig tur på fjorden med god musikk. Bandet på årets BluesCruise er Malvina Band.
per person

AkevittCruise

05. juni 2021. Akevitt er historie og kultur og den er knyttet til sjømannslivet. Vi gjentar suksessen og inviterer til ny ”akevitt-tur” om bord på den historiske fullriggeren fra 1937.
per person

Ølcruise

11. juni 2021 Velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Hva smaker vel bedre enn et godt glass øl og reker på dekk.
per person

ChampagneCruise formiddag

12. juni 2021 - formiddag Bli med på et herlig ChampagneCruise på hele Norges Seilskute.
per person

ChampagneCruise kveldstur

12. juni 2021 Bli med på et herlig ChampagneCruise med hele Norges seilskute. Vi smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden. Vår faste duo er med på å skape stemningen.
per person