Et ekte eventyrbryllup.

Inviter venner og familie til ett bryllup utenom det vanlige, om bord på Norges vakreste seilskute. Se for deg å seile av sted med alle du er glad i på en av Norges flotteste seilskuter. Spis god mat, oppleve vakker natur og feire kjærligheten.

Bryllup med overnatting:

Hos oss er det plass til 80 stykker til overnatting. Her har du alle gjestene samlet på et sted og du kan velge om du vil ha en tur på en eller flere netter. Vi kan dra fra Oslo og tilbake til Oslo igjen, eller legge til rette for noen dager på skuta når vi seiler rundt norskekysten og Europa. På en slik tur kan seremonien enten finne sted på skuta, eller vi kan gå i land på en vakker øy.

Fjordbryllup:

Hvis dere ønsker å leie skuta bare en dag uten overnatting er fjordbryllupp tingen. Her har vi plass til ca 150 stykker sittende. Det blir intimt, men den magiske stemningen på sjøen og naturen gjør opp for det. Her kan dere ha vielsen på skuta, i en kirke i forkant eller på rådhuset om dere ønsker det. Skuta ligger som regel på rådhuskaia, midt i Oslo sentrum. Så her er det enkelt for gjestene å komme til uansett hvor man kommer fra.

Etter middag kan dere ha fest oppe på dekk eller gå ned under dekk om dere ønsker det.

Bryllupsfest:

I sommerhalvåret er skuta et populært sted å ha sommerfest, så hvorfor ikke ha en bryllupsfest ombord? På dekk kan vi rigge opp til fest, våre kokker kan varme opp grillene og dere kan samle opptil 250 venner og familie, mens skuta kjører rundt i Oslofjordens fantastiske skjærgård.

Vi samarbeider med både bryllupsplanleggere, DJ-er, band, konditorier og fotografer. Så om dere ønsker hjelp til dette så er det selvfølgelig mulig å ordne.

Her er det et hav av muligheter så kontakt oss gjerne på kjetil@radich.no eller 45030145.

Alle bildene er tatt av: D’Ann McCormick Boal

Vi takker brudeparet!