Christian Radich Venners formål er å arbeide for bevaring av Sk/S Christian Radich som sjøgående, norsk fullrigger. Foreningens midler skal benyttes til beste for Christian Radich. Venneforeningens hovedoppgave vil fortsatt være å øke medlemsmassen og ta vare på eksisterende medlemmer. Dette for å styrke økonomien, som bidrag i forbindelse med restaurering, utskifting og nødvendig vedlikehold av skuta.

 

Bilderesultat for facebook ikon

Bli venn med oss på facebook og hold kontakten med andre Christian Radich-venner.

Vennetur – avlyst

Innføring av nye regler og klare oppfordringer fra norske helsemyndigheter knyttet til blant annet reiseaktiviteter og karanteneordninger medfører at alle seilinger og fjordturer med Christian Radich frem til og med 15. juni er kansellert.Dette berører dessverre årets Vennetur. Vi håper å komme tilbake med et senere tidspunkt for turen.

Hvem kan være med på vennetur:
Familiemedlemmer og livsvarige medlemmer kan delta med inntil 4 deltakere. Enkeltmedlemmer kan delta med seg selv! Organisasjoner som har betalt kr. 5.000 i kontingent kan ta med inntil 10 deltakere. De organisasjoner som har betalt kr. 2.500 kan ta med inntil 6 deltakere.

For alle gjelder det at kontingenten må være betalt i god tid før turen. Man kan oppgradere til familiemedlemskap på venner@radich.no. Dette må gjøres i god tid, slik at det er registrert hos oss før turen. Ønsker du å ta med venner på turen, er de velkomne til å tegne medlemskap på kaia før avgang, med forbehold om ledig kapasitet.

Christian Radichs Ærespris

Vinneren av Christian Radichs Ærespris for 2019 er kåret. Prisen, som etter et initiativ fra Venneforeningen ble til gjennom et samarbeid med Norges Seilforbund, gikk til den 16 år gamle Øyvind Solbakken fra Son Seilforening. Les mer

Bli medlem

Medlemskap i Christian Radichs Venner er viktigere enn noensinne, Vårt hovedformål er å støtte Christian Radich. Gjennom årene har Christian Radichs Venner bidratt med store økonomiske bidrag til skuta, ikke minst takket være medlemskontingenten. Derfor er hvert medlem viktig for oss, trykk på bli medlem og les mer om de forskjellige medlemskapene.

Medlemsregister

Vennligst meld fra om adresseforandringer, dette hjelper oss med å holde vårt medlemsregister oppdatert til enhver tid. Vi ber også om at du sender oss din e-post adresse og mobiltelefon nummer til vårt medlemsregister: postmaster@radich.no