Christian Radich Venners formål er å arbeide for bevaring av Sk/S Christian Radich som sjøgående, norsk fullrigger. Foreningens midler skal benyttes til beste for Christian Radich. Venneforeningens hovedoppgave vil fortsatt være å øke medlemsmassen og ta vare på eksisterende medlemmer. Dette for å styrke økonomien, som bidrag i forbindelse med restaurering, utskifting og nødvendig vedlikehold av skuta.

Bilderesultat for facebook ikon

 

Bli venn med oss på facebook og hold kontakten med andre Christian Radich-venner.

 

Velkommen til en eventyrlig medlemskveld 5. desember kl. 1800 på Skur 32.

Christian Radichs tidligere førstestyrmann Bjarne Krekvik var kaptein og sikkerhetsansvarlig om bord på balsaflåten Tangaroa i 2006. Tangaroa, som er døpt etter den polynesiske havguden, ble bygget etter Thor Heyerdahls egne nedtegnelser og nyoppdagede skisser av kystindianernes oldtidsflåter. Thor Heyerdahls barnebarn Olav Heyerdahl var ansvarlig for byggingen og vedlikeholdet av flåten, og deltok også på denne Stillehavskrysningen. Bjarne kommer til oss for å dele bilder og historier fra dette eventyret, og vi serverer gløgg og pepperkaker for å komme i den rette førjulsstemningen.

Bindende påmelding: Send en e-post til venner@radich.no. Begrenset antall plasser. Velkommen!

Bli medlem

Medlemskap i Christian Radichs Venner er viktigere enn noensinne, Vårt hovedformål er å støtte Christian Radich. Gjennom årene har Christian Radichs Venner bidratt med store økonomiske bidrag til skuta, ikke minst takket være medlemskontingenten. Derfor er hvert medlem viktig for oss, trykk på bli medlem og les mer om de forskjellige medlemskapene.

Medlemsregister

Vennligst meld fra om adresseforandringer, dette hjelper oss med å holde vårt medlemsregister oppdatert til enhver tid. Vi ber også om at du sender oss din e-post adresse og mobiltelefon nummer til vårt medlemsregister: postmaster@radich.no

Christian Radichs Ærespris

Christian Radichs Ærespris er et samarbeid mellom foreningen Christian Radichs Venner og Norges Seilforbund. Les mer