Christian Radich Venners formål er å arbeide for bevaring av Sk/S Christian Radich som sjøgående, norsk fullrigger. Foreningens midler skal benyttes til beste for Christian Radich. Venneforeningens hovedoppgave vil fortsatt være å øke medlemsmassen og ta vare på eksisterende medlemmer. Dette for å styrke økonomien, som bidrag i forbindelse med restaurering, utskifting og nødvendig vedlikehold av skuta.

Bilderesultat for facebook ikon

 

Bli venn med oss på facebook og hold kontakten med andre Christian Radich-venner.

 

 

Dugnader på skur 32

Det arrangeres dugnader på Skur 32 på Akershuskaia hver onsdag kl 1500 frem mot jul. På dugnadene hjelper vi til med praktisk arbeid, ledet av Bengt Malm. Ta kontakt med han om du ønsker mer informasjon: 473 44 629.

Ønsker du å være et aktivt medlem?

Vi trenger hjelp til ulike typer oppgaver på mindre dugnader (ved Akershuskaia i Oslo) eller på andre hyggelige arrangementer som f.eks. åpent skip. Ønsker du å bidra på slike arrangementer kan du sende en e-post til venner@radich.no for å bli inkludert i vår ringeliste/mailingliste og få tilsendt informasjon når det er aktuelt.

Årsmøtet 2023

Årsmøtet 2023 ble avholdt 17. april på Skur 32, Akershusstranda 9, Oslo og stemmer ble også avgitt online.

Referat, sakspapirer og link til online påmelding finner du her.

 

Årets vennetur blir arrangert  9. juni

Christian Radichs Venner har gleden av å invitere medlemmene på vennetur med Christian Radich en gang i året! Denne gangen inviterte vi til en hyggetur fra og til Akershuskaia. Vi serverer  som vanlig skutas nydelige fiskesuppen. Den koster bare kr 75. Bestilling av suppen gjøres på forhånd, når du registrerer deg på turen.

Hvem kan være med:

Livsvarige medlemmer kan delta med inntil 4 deltakere.

Familiemedlemmer kan delta med 2 voksne og inntil 4 hjemmeboende barn.

Enkeltmedlemmer kan delta med seg selv.

De organisasjoner som har betalt kr. 2.500 kan ta med inntil 6 deltakere. Organisasjoner som har betalt kr. 5.000 i kontingent kan ta med inntil 10 deltakere.

 

Påmelding

 

Bli medlem

Medlemskap i Christian Radichs Venner er viktigere enn noensinne, Vårt hovedformål er å støtte Christian Radich. Gjennom årene har Christian Radichs Venner bidratt med store økonomiske bidrag til skuta, ikke minst takket være medlemskontingenten. Derfor er hvert medlem viktig for oss, trykk på bli medlem og les mer om de forskjellige medlemskapene.

Medlemsregister

Vennligst meld fra om adresseforandringer, dette hjelper oss med å holde vårt medlemsregister oppdatert til enhver tid. Vi ber også om at du sender oss din e-post adresse og mobiltelefon nummer til vårt medlemsregister: postmaster@radich.no

Christian Radichs Ærespris

Christian Radichs Ærespris er et samarbeid mellom foreningen Christian Radichs Venner og Norges Seilforbund. Les mer