Hei, for en uke vi har hatt så langt!

Vi har øy hoppet fra St. Barth til Les Saints, Guadeloupe to St. George, Grenada. Nå er vi på vei til Curaçao – et lite stopp på der før vi drar videre til Cartagena.

St. Barths

På St. Barths ble det et kveldsstopp før vi dro videre til Les Saints, en liten øy som er en del av Guadeloupe. Der fikk vi en hel dag – en fantastisk fin dag. Det var en utrolig fin atmosfære i den lille byen vi kom til, med deilige franske kaffe- og spisesteder. Etter å ha drukket kaffe og spist croissant, ble dagen brukt til å vandre rundt på den lille øya til diverse små strender. Det ble lang lunsj i skyggen og mer bading etter dette før alle dro tilbake til middag på båten kl. syv.

Her er et lite stemningsbilde (dere ser Christian Radich i bakgrunnen)

 Grenada

Kl åtte ble vaktlagene satt og vi satte kurs mot Grenada.

På Grenada har vi virkelig kost oss. Vi fikk 2 hele dager der. Noen brukte det til å dykke, mens andre gikk sammen og leide guidet tur for å se på regnskog og fossefall. Mye av tiden ble også brukt til å ligge på stranden og bade.

Maten var fantastisk god på Grenada – de fleste fikk smaken på barbeque kyllingvinger som var av en helt annen verden.

Nå er vi veldig spent på hvordan det er på Curacao! Mens vi venter, går vaktene sin vanlige gang om bord. Vi har det veldig godt og nyter tiden til det fulle.

19. desember ankommer vi Cartagena.

Vi snakkes om litt, hilsen Christine medseiler!

 

About Author

client-photo-1
ida