Jeg var en av medseilerne på toktet til Christian Radich 3-10 desember i ved Kanariøyene og har laget et bildeprogram fra turen, som jeg har sendt ut til min familie. Jeg tenker at du også skal ha bildene fra en fantastisk flott tur.

 

Turen var mye bedre enn forventet. Maten var langt over det vi forventet og vennligheten og servicen om bord likeså. Det var nærmest litt rørende hvordan besetningen stelte til en festmåltid for oss siste natt med gjengen. Det var bare flotte gode mennesker om bord. Jeg ble spesielt imponert over den positive gode bedriftskultur mellom ledere og de frivillige.

 

Vi fikk noen gode prater med de unge frivillige mellom øktene. Jeg skulle ønske mange flere unge, som trenger mestringsfølelser, anerkjennelse og trening i god arbeidsmoral fikk være med om bord. Jeg er overbevist om at de unge som kommer om bord med håret til værs, lei av regler og tøff i trynet, kommer ut av oppholdet om bord som nye trygge gode samfunnsborgere med en positivt fremtid foran seg. Vi så bare flott eksemplarisk ungdom om bord.

 

Jeg hørte ingen av mine medseilere klage på noen ting. Ikke en gang da alle toalettene tettet seg. Noen hadde puttet feil papir i toalettene. Selv om det var en misforståelse på La Gomera om deltagelse på sightseeingen for noen og litt venting, så var det heller ikke noe problem. Utfluktene på begge øyene var strålende og opplevelsesrike med gode guider.

 

Vi medseilere likte å jobbe og være en del av et arbeidslag med klar disiplin. Det har vi voksne også godt av en gang imellom. Det ble også knyttet nye vennskapsbånd mellom medseilerne. Mange var reisevante og hadde vært med på mye. Men dette var likevel en helt spesiell opplevelse. Og for mange var dette en gammel drøm som gikk i oppfyllelse. Det er nå laget en egen Facebook-gruppe for toktet og jeg tror mange kommer til å opprettholde kontakten i tiden fremover.

 

Jeg, – og jeg tror også alle de andre, er mektig imponert over både skuta og folket om bord. Jeg vet ikke om jeg kommer til å ta en ny tur, kanskje, men jeg kommer til å snakke om det i mine sosiale kretser og jeg har allerede merket at noen av mine venner allerede vurderer en tur.

 

Vi fikk mye opplevelse for pengene og ære være dere som gjør dette mulig for oss.

Hilsen Per Bendik Dahl

 

About Author

client-photo-1
ida