23- 27 juni 2019

Bli med Christian Radich på en fantastisk seilas med mulighet for å bestige Trolltunga eller gå Dronningstien samt gå opp på Preikestolen. Turene i land er av variert vanskelighetsgrad. Å oppleve disse kjente stedene fra sjøveien er noe helt unikt. Noen turer, som å gå Trolltunga er for de aller tøffeste.

Vi har alternativ for de som ikke ønsker så store fysiske utfordringer som Eventyrturen hvor vi går tur i eventyrskogen og kaster med øks og skyter med pil og bue. Her venter også en lokal lunsj før vi besøker Aga-tunet. Dagen i Rosendal har dere på egen hånd til å besøke Baroniet, eller gjøre hva dere vil. Siste dag er det mulighet for å bestige Preikestolen som er kåret til et av verdens mest spektakulære utsiktspunkter av både CNN og Lonely Planet!

Vi avslutter turen med en hyggelig middag ved kai i Stavanger.

AVGANG 23. juni 18:00
ANKOMST 27. juni 20:00
INKLUDERT
Måltider

Avreise fra Stavanger søndag 23. juni kl 1600

Ankomst Stavanger torsdag kveld, avmønstring fredag 28. juni kl 0900

Pris pr person: kr 5900,-                                                     Utflukter kommer i tillegg.

15% rabatt for ungdom under 25 år.

Folgefonna – Brevandring med guide – NOK 2600,-

Nivå: Middels

Buss til Folgefonna t/r. Brevandring med guide inkl. utstyr og fottøy. En spennende tur med fantastisk utsikt. Turen tar ca 6 timer, så du bør være i alminnelig god form.

Trolltunga – NOK 300,-

Nivå: Krevende

Buss frakter dere dit toppturen starter, turen er på egen hånd. Beregnet tid er cirka 10 timer. En krevende, men fantastisk og populær topptur for de sprekeste. Les mer: http://trolltunga.com/

Eventyrtur og aktiviteter på Aga – NOK 1500,-

Nivå: Lett

Turen starter på Rogdo (260 m.o.h), med flott utsikt over Sørfjorden, før den går inn i eventyrlig skog. Vi går til Rogdatjødnet, der det venter øksekasting og en lunsj med Hardangersider/eplemost. Etter mat går vi videre til Svartetjødn og skyter med pil og bue, før vi går gjennom Nord-Europas eldste gråsteins-ur til Lysetjødn (også kalt ungdomskilden). Der blir det bading i smeltet brevann for den som tør! Så går vi ned til Agatunet, Norges eldste klyngetun, hvor det er mulig å få seg en kaffe, og kikke på de flotte bygningene som står igjen fra 1200-tallet, før vi avslutter turen og reiser tilbake til skuta.

Dronningstien – NOK 450,-

Nivå: Middels

Dronningstien eller «Dronning Sonjas panoramatur» går opp til 1100 meters høyde i fjellet mellom Kinsarvik og Lofthus. Med utsikt innover Sørfjorden og over til Folgefonna, mulighet til å gå de berømte «Munketrappene», og ikke minst passering av tusenvis av frukttrær på vei ned mot fjorden, har denne turen alle Fjord-Norges kvaliteter i seg. Turen er uten guide. Minimum 10 personer.  

På egen hånd i Rosendal.  

Utflukt til Preikestolen – NOK 200,- Betales direkte på bussen.

Nivå: Middels

Buss t/r til Preikestolen og vandring på egenhånd herfra.