18-24.mai 2020

Bli med Christian Radich på en fantastisk seilas med mulighet for å bestige Trolltunga, Via Ferrata i Tyssedal, gå opp Flørli-trappen eller gå opp på Preikestolen.

Turene i land er av variert vanskelighetsgrad. Å oppleve disse kjente stedene fra sjøveien er noe helt unikt. Noen turer, som å gå Trolltunga er for de aller tøffeste. Vi har alternativ for de som ikke ønsker så store fysiske utfordringer som Eventyrturen hvor vi går tur i eventyrskogen og kaster med øks og skyter med pil og bue.

Her venter også en lokal lunsj før vi besøker Aga-tunet. På vei fra Odda til Rosendal kan vi friste med Hardangerkost, cidersmaking og lokal underholdning.

Siste dag er det mulighet for å bli med inn til Flørli eller bestige Preikestolen som er kåret til et av verdens mest spektakulære utsiktspunkter av både CNN og Lonely Planet! Vi avslutter turen med en hyggelig middag ved ankomst Stavanger.

AVGANG Stavanger 18. mai . 2020 20:00
ANKOMST Stavanger 24. mai . 2020 19:00
INKLUDERT
Måltider, Avslutningsmiddag, overnatting dagen etter.

 

  • Pris voksen: 6900,- NOK
  • Pris ungdom (12 – 25 år): 5865,- NOK
  • Utflukter kommer i tillegg

Buss til Folgefonna t/r. Brevandring med guide inkl. utstyr og fottøy. En spennende tur med fantastisk utsikt. Turen tar ca 6 timer, så du bør være i alminnelig god form. Nivå: Middels

Turen forutsetter minimum 10 deltagere.

Pris kr 200 per person.

Turen starter på Rogdo (260 m.o.h), med flott utsikt over Sørfjorden, før den går inn i eventyrlig skog. Vi går til Rogdatjødnet, der det venter øksekasting og en lunsj med Hardangersider/eplemost. Etter mat går vi videre til Svartetjødn og skyter med pil og bue, før vi går gjennom Nord-Europas eldste gråsteins-ur til Lysetjødn (også kalt ungdomskilden). Der blir det bading i smeltet brevann for den som tør! Så går vi ned til Agatunet, Norges eldste klyngetun, hvor det er mulig å få seg en kaffe, og kikke på de flotte bygningene som står igjen fra 1200-tallet, før vi avslutter turen og reiser tilbake til skuta.

 

Nivå: Lett

Pris kr 1500,- per person

Buss frakter dere dit toppturen starter, turen er på egen hånd. Beregnet tid er cirka 10 timer. En krevende, men fantastisk og populær topptur for de sprekeste. Les mer: http://trolltunga.com/

Nivå: Krevende.

Pris kr 300 per person.

Via Ferrata i Tyssedal er rett og slett den gamle rørgata som de gamle klatrerne brukte når når de bygget den, du besøker Vasskraftmuseet i Tyssedal først og klatre så rørgata. Gled deg til spektakulær utsikt og en fantastisk historie.

Nivå: Krevende

Pris 1500,- k per person

Båttur i Lysefjorden med skutas tender inkludert opphold på Flørli, den lille grenden bygget opp rundt Flørli Kraftverk Det er mulig å de 4444 trinnene opp Flørli-trappen.Les mer om Flørli her:  https://www.florli.no/

 

Pris 200,- kr per person.