Har du noen gang drømt om å se en flokk delfiner hoppe og leke seg rett foran nesen din ? Da skulle du vært her med oss, for dette har vi blant annet sett i dag.  Og det var ikke første gang – og vi tror heller ikke at det blir den siste.

Vi ombord har hatt noen fantastiske siste dager siden vi forlot Las Palmas. Vi får daglig se det vår utrolige planet og verden har å har å by på; delfiner som leker seg langs skuta, hvaler som krysser rett foran baugen, en stjernehimmel uten like, soloppganger og solnedganger som bare kan oppleves, ikke beskrives.

Slik som denne:

Hvordan er vår hverdag?

Vår verden på skuta er enkel, men utrolig fin. Etter et par dager inn i seilasen (som nå utgjør ca 550 tilbakelagte nautiske mil), har rutinene begynt å sette seg, vaktlagene blir mer og mer sammensveiset og vi er rett og slett en veldig hyggelig gruppe som lever i vår lille boble her ute på havet. De første dagene hadde vi mye vind og dette holdt vaktlagene travle med seil og rigging.

Å tilpasse seg en hverdag som seiler på Christian Radich, betyr dessverre for noen sjøsyke de første dagene. Her kan vi melde om at dette har gått veldig greit for de fleste og at det i skrivende stund ikke er noen som føler seg dårlig. Foruten om å gå vaktskiftene våre, så er dagene preget av gode måltider, gode samtaler, avslapping på dekk og behagelig temperatur. For ja, vi har kanskje glemt å fortelle om været? Vi har det ganske bra, vi må innrømme det. I dag har det vært strålende sol og rundt 25 grader. For å toppe stemningen og avkjøle varme seilere, ble det satt opp et badebasseng med saltvann. Det var rene beach-club stemning på båten, særlig når en av de nederlandske kadettene spilte club music over sitt bærbare musikkanlegg.

Sjøsetting av Adventure!

I dag var en dag litt utenom det vanlige. Ca kl.1400 lokal tid sjøsatte Christian Radich seilskuta Adventure. Om du ikke har hørt om Adventure, så er dette en liten seilskute modell som seiler som flaskepost. Christian Radich fikk det ærefulle oppdraget å sjøsette skuta for dens neste etappe som antakeligvis ender i Karibien. Dette var veldig gøy for alle ombord og det blir spennende å få høre om hvor den strander neste gang.

Om noen dager er vi på Kapp Verde, et lite stopp før den store krysningen skal gjennomføres.

Som dere skjønner, så har vi det veldig bra og vi nyter hver dag.

 

Hilsen medseiler Christine Lyng

About Author

client-photo-1
ida