Da er Tall Ship Race 2013 i gang.

Toktet fra Helsinki til Riga er et ”Cruise in Company” tokt. Dette betyr at det er en etappe hvor alle skutene seiler sammen over til Riga. Avgang fra Århus er 20. juli kl 1000, oppmøte senest 2 timer før avreise. Her kan du se hvor i havnen skuta ligger: https://www.tallshipsraceshelsinki.fi/sites/default/files/content-files/infokartta_laivat_0.pdf

Helsinki

For deg som overnatter om bord i Helsingfors, vil vi informere om at vi holde åpent skip deler av formiddagen  Det er også mulig at vi vil også arrangere et dekkselskap for finske gjester på kvelden, dette for at publikum skal få se den flotte skuta. De besøkende vil ikke ha tilgang til banjer.Vi anbefaler at våre medseilere tar en tur i byen under disse tidene for å få med seg alle arrangementene og livet i havn rundt Tall Ships Race.

Har du glemt noe?
Har du gitt oss all informasjon vi trenger? Hvis du har byttet pass etter at du bestilte toktet, ber vi om at du sender oss det nye passnummeret. Er du over 70 år, må du ettersende legeerklæring om du ikke har sendt den før.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord som medseiler på Christian Radich!

Her kan du laste ned informasjon/pakkeliste som gjelder alle sommertoktene: Info 2013

Det er fremdeles ledige plasser på toktet, kontakt oss på postmaster@radich.no

About Author

client-photo-1
ida