Hei,

Jeg heter Aleksander Michael Pettersen, og kommer fra en liten plass med navnet Tjøtta.

Dette er i Nord Norge 30 minutter sør for Sandnessjøen.

Og være lærling ombord på Christian Radich er flott med mye faglige og psykiske utfordringer. Dette er for meg en fantastisk utfordring siden jeg liker og teste meg selv.

Jeg valgte å gå på Christian Radich fordi det var noe «nytt» siden jeg alltid har dratt på mer moderne skip, og fordi det hørtes spennende ut å sove, spise og jobbe sammen med mange andre.

Da jeg var lærling ombord lærte jeg mye mer en det jeg trodde. Opplæringen fra mannskapet til elevene ble fulgt opp sånn at vi lærte alt fra A-Å på et øyeblikk. Vi lærte mye om drift av skip, vedlikehold og fortøyning mm.

Det faglige var supert! Jeg ble fulgt opp på mine oppgaver dag inn og dag ut. Om du trengte hjelp fikk du alltid hjelp, eller så ga de deg tips om hvor du kan finne ut hvordan man gjør ting.

Det sosiale livet på Christian Radich er absolutt en utfordring, men så lenge du holder hodet kaldt og holder humøret oppe er dette faktisk ganske gøy!

Du blir kjent med personer på en litt annen måte en du vanligvis ville gjort, og dette medfører til at du kjenner personene bedre.

I ettertid har jeg jobbet litt på ferge og på Christian Radich.

Jeg ville absolutt anbefalt å vært lærling på Christian Radich siden du blir testet fysisk og psykisk.

Dette er en veldig bra ting fordi man blir litt «sterkere» i hodet, og er lettere å holde hodet kaldt!

About Author

client-photo-1
ida