VenneturInvitasjon til vennetur søndag 28. mai
Christian Radichs Venner har gleden av å invitere deg til vårens aller vakreste eventyr – vennetur med Norges vakreste seilskute, Christian Radich.

Vi kaster loss fra Akershusutstikkeren kl 1100, og setter kurs mot Horten. Beregnet ankomst er kl 1600. Vennligst møt opp for innsjekking senest kl 1030.

Du kan også være med på omvisning på Karljohansvern i Horten, til kr 50 p.p.

Det går buss tilbake til Oslo enten kl 1600, eller kl 1800 (fra Karljohansvern), den koster kr 50 p.p.

Det serveres fiskesuppe til de voksne og pølser til barna. Maten betales ved ombordstigningen, kr. 50 pr porsjon . Øl, vin, mineralvann og kaffe selges om bord til hyggelige vennepriser. Benytt også sjansen til å kjøpe flotte Christian Radich suvenirer med medlemsrabatt.

Hvem kan være med:
Familiemedlemmer og livsvarige medlemmer kan delta med inntil 4 deltakere. Enkeltmedlemmer kan delta med seg selv! Organisasjoner som har betalt kr. 5.000 i kontingent kan ta med inntil 10 deltakere. De organisasjoner som har betalt kr. 2.500 kan ta med inntil 6 deltakere.

For alle gjelder det at kontingenten må være betalt i tide, slik at den er registrert hos oss før tiden.

Man kan oppgradere til familiemedlemskap på venner@radich.no. Dette må gjøres i god tid, slik at det er registrert i bank og hos oss før turen. Du kan også oppgradere medlemskapet ved ombordstigning. Ønsker du å ta med venner på turen, er de velkomne til å tegne medlemskap på kaien før avgang, med forbehold om ledig kapasitet.

Dersom du ikke har betalt medlemskap for 2017, kan du gjøre dette ved ombordstigning. Gi oss beskjed om dette ved påmelding. Vi vil ellers måtte prioritere de som er registrert som betalende medlem ved påmeldingen!

Påmelding til: venner@radich.no

Vær rask, det kan bli fullt! Av sikkerhetsgrunner er det plass til et begrenset antall og ”fast plass” er avhengig av at kontingenten er betalt!

Vi gleder oss til å treffe dere, og vi håper at vi får en flott tur og velkommen om bord!

Med vennlig hilsen
Styret i Christian Radichs Venner  v/Kari Vesterby

P.S: Vennligst husk fottøy som er skånsomt mot dekket (ikke smale, spisse heler)!

About Author

client-photo-1
ida