Vi arrangerer skoleturer innimellom våre andre oppdrag dersom vi har mulighet til det. Vanligvis vil skoleturene skje fra og til Oslo, men vi kan også arrangere de fra andre havner dersom det passer inn i vår seilingsplan. Skoleturene er beregnet på minimum 50 – 60 deltagere. Ta kontakt med oss for et individuelt opplegg for din gruppe. 

Legger dere skoleturen til Christian Radich, får ungdommen utfordret seg selv og blir kjent med sine venner på en helt ny måte. Alle er på en ny arena, alle er like viktige og alle må bidra! Etter sikkerhetsintroduksjon og innføring i livet om bord, deles gruppen i tre vaktlag som hver er 4 timer på jobb og så har 8 timer fri.  Skoleturene er først og fremst for 9 og 10. klasser, folkehøgskoler eller andre ungdomsgrupper. Vi har plass til 80 medseilere inkludert ledere. det må være minimum en leder pr. vaktlag, dvs minimum tre voksne.

Målet er mestring og samhold gjennom å seile Christian Radich. Alle er på en helt ny arena og man erfarer at alle er like viktige og må hjelpe til, enten du pakker seil i riggen, eller du drar i tau. Det er frivillig å entre riggen selv om det oppleves som en stor seier for mange.

Alle måltider er inkludert og byssa er kjent for sin gode mat! Vi har en liten kiosk om bord som selger snacks og suvenirer, så det er begrenset behov for lommepenger. Christian Radich er dessverre ikke veldig handicapvennlig. Har du en anfallslidelse som f. eks epilepsi, diabetes m.m, må vi foreta en individuell vurdering. Allergi og matintoleranse er ikke noe problem, bare husk å oppgi dette før avreise. I og med at elevene mønstrer på som medseilere, er vi pålagt at alle har med seg pass selv om vi seiler i norske farvann.

Ta kontakt med oss på postmaster@radich.no  for mer informasjon.

AVGANG Oslo Avtales på forhånd
ANKOMST Oslo Avtales på forhånd
INKLUDERT
Helpensjon
OPPMØTE OM BORD Avtales på forhånd