Leie Christian Radich

Seilskipet Christian Radich passer ypperlig til firma-arrangement ved kai, fjordturer eller teambuilding over flere dager. Rammen er unik og vi vil legge alt til rette for at arrangementet eller turen sent blir glemt av gjestene.

Ønsker du å leie i 2024 eller 2025?
Send oss en epost postmaster@radich.no

Kapasitet ved kai er 240 passasjerer.  Skuta egner seg ypperlig til uformelle møter, og på stordekk kan vi samle mange. Byssa er kjent for god kvalitet og vi kan anbefale en av våre buffeter. Det finnes ikke bord og stoler på dekk, skuta er en perfekt arena for mingling.

Ta kontakt for nærmere informasjon om dekkselskap: postmaster@radich.no

Fjordtur

En tur på fjorden med den historiske fullriggeren Christian Radich, er en opplevelse. Skuta har alle rettigheter og maten er kjent for å være god. Vi serverer gjerne en av våre buffeter på stordekk. Her er det ikke bord og stoler, perfekt for “mingling” på en sommerfest eller kick-off.

Vi kan ta med inntil 240 passasjerer.

Man kan velg mellom dag- og eller kveldsturer.
Turene går i fra indre Oslofjord, med start og retur fra Akerhuskaia, hvis vi ikke avtaler noe annet. På disse fjordturene vil vi ikke heise seil.

Ta kontakt for et tilbud på fjordtur: postmaster@radich.no

Teambuilding - noen dagers seilas

Tenk deg en teamsamling i sporty omgivelser, der de ansatte erfarer tettere samarbeid enn noen gang før, i et hyggelig miljø og med god mat.

Vi har plass til cirka 70 deltagere.  Dere deles inn i vaktlag og seiler skuta dag og natt sammen med vår besetning.

For å seile er samarbeid helt nødvendig. Ingen trenger forhåndskunnskap, all opplæring gis av vårt mannskap.

Ta kontakt for nærmere informasjon om firmatokt: postmaster@radich.no

<a href="https://www.radich.no/tour-category/teambuilding/

Teambuilding

Oslo - Oslo Ledige dager i august 2024 Et tokt med Christian Radich bringer medarbeiderne sammen på en helt ny måte. Utfordring, samarbeid og nærhet er stikkordene. Det gir en fantastisk  boost!  
per person

Skoletur

Oslo - Oslo Mai - juni 2024   Fra 2 - 5 dager. Individuelle opplegg for hver tur. Ungdommen får en helt ny erfaring, utfordring og mestring!
per person

Bryllup om bord

Oslo - Oslo mai - juni 2024 og 2025 Inviter venner og familie til ett bryllup utenom det vanlige, om bord på Norges vakreste seilskute. Se for deg å seile av sted med alle du er glad i på en av Norges flotteste seilskuter.  
per person