Fjordturer

I sommer besøker Christian Radich flere norske havner og om du ikke kan være med på en lenger seilas, kan du bli med skuta på en hyggelig tur i nærmeste skjærgård. For mange vil det være et kjært gjensyn og for andre vil det være en opplevelse å besøke skuta for første gang. På fjordturer går skuta for motor og du kan hygge deg med mat og drikke. Vi serverer gjerne en rekebuffet som vi har inkludert i prisen.

Du finner turene etter dato.

Fjordtur i Tromsø 7. juli – kr 590,- p.p.

Det er fem år siden Christian Radich besøkte Tromsø sist. I år feirer skuta 80 år og hun seiler igjen på jubileumstur langs norskekysten. Den 7. juli har du muligheten for å bli med på en fjordtur fra Tromsø. Benytt anledningen til en hyggelig kveld om bord i en av verdens mest berømte fullriggere.  Skuta serverer rekebuffet, drikke kjøper du selv om bord.

Avreise Tromsø Havn 7.7 kl 1800

Ankomst samme sted kl 2100

Trykk her for bestilling.

Fjordtur i Hammerfest 11. juli – kr 650,- p.p.

På fjordturen i Hammerfest, har gitarist og sanger, Lars Rune Rebbestad  tatt med seg fiolinisten Liisa Toumaala og sangeren Antti Nissilà for å gjøre en hyllest til legenden Erik Bye. Tekstene til Erik Bye skildret ofte hans kjærlighet til havet og respekt for sjøfolk. Trioen vil fremføre mange av hans mest kjente sanger som vil passe perfekt på denne hyggelige fjordturen med Christian Radich. Skuta serverer rekebuffet, drikke kjøper du selv om bord.

Avreise fra Hammerfest 11.7 kl 1800

Ankomst samme sted kl 2100

Trykk her for bestilling.

Fjordtur Svolvær 18. juli – kr 650,- p.p.

Bli med på en 3 timers fjordtur t/r Svolvær. Skuta vil ligge ved Bekkholmen og vi planlegger å gå rundt Skrova. Naturligvis håper vi på godt vær og at Lofoten viser seg fra sin beste side. Dag Kajander, en nordnorsk artist med gjennomslagskraft hos et bredt publikum, har invitert med seg Terje Brun, kantor i Vågan kirkelige fellesråd til å underholde på turen. Mye av musikken til Dag er en hyllest til det nordnorske folket. Når de to opptrer sammen, utfolder de seg med mangfoldige talenter i forskjellige stilarter.

Avreise fra Svolvær 18.7 kl 1800

Ankomst samme sted kl 2100

Trykk her for bestilling.

Fjordtur i Bodø 24. juli – kr 590,- p.p.

Det er fem år siden Christian Radich var i Bodø sist. Da feiret skuta 75 år, og nå er det jubileum og Norgestokt igjen.  24. juli arrangerer vi fjordtur i Bodø, benytt anledningen til å bli med på en hyggelig tur med Norges stolthet. Skuta serverer rekebuffet, drikke kjøper du selv om bord.

 

Avreise fra Bodø 24.7 kl 1800

Ankomst samme sted kl 2100

Trykk her for bestilling.

Fjordtur i Ålesund, kr 590 p.p.

Ålesund er en av byene Christian Radich besøker på  jubileumstoktene langs norskekysten i sommer. Med sterke bånd til Tall Ships Races, har vi mange venner i byen og vi gleder oss til igjen å invitere til fjordtur. Benytt anledningen til å bli med på en hyggelig tur med Norges stolthet. Skuta serverer rekebuffet, drikke kjøper du selv om bord.

Avreise fra Ålesund 31.7 kl 1700

Ankomst samme sted kl 2100

Trykk her for bestilling.

 

Fjordtur fra Haugesund til Skudneshavn 13. august – kr 595,- p.p.

Fra Haugesund kan du bli Christian Radich på fjordtur i et vakkert stykke Norge, til Skudneshavn. Slogmåkane, kjent fra norske talenter på TV2 underholder med sjanties og hva er vel mer stemningsfullt om bord på den historiske fullriggeren. Skuta serverer rekebuffet, drikke kjøper du selv om bord.

 

Avreise fra Haugesund 13.8 kl 1100

Ankomst Skudeneshavn samme dag kl 1500

Trykk her for bestilling.

Fjordtur i Skudneshavn 13. august – kr 595,- p.p.

Benytt anledningen til å bli med Christian Radich på fjordturen fra Skudneshavn en lun augustkveld. Slogmåkane, kjent fra norske talenter på TV2 underholder med sjanties og hva er vel mer stemningsfullt om bord på den historiske fullriggeren. Skuta serverer rekebuffet, drikke kjøper du selv om bord.

 

Avreise fra Skudneshavn 13.8 kl 1700

Ankomst samme sted kl 2200

 

Fjordtur  med blues 19. august- kr 725,- p.p.

Velkommen til årets bluescruise i regi av Østkanten Bluesklubb og Christian Radich. Så snart skuta er tilbake fra sommertokt inviterer vi til jubileumsblues! Blues cruiset er like populært hvert år. I år har vi gleden av å presentere artisten Tove Bøygard. Tove er ute med et nytt kritikerrost album, «Blue Drag» og hun er kjent for å være en artist med meget sterk tilstedeværelse og formidlingsevne.

Vi inkluderer rekebuffet, drikke kjøper du selv.

Ikke gå glipp av årets bluescruise med Christian Radich!

Avreise fra Akershuskaia kl 1715

Ankomst samme sted kl 2200

Trykk her for bestilling.

 

 

Fjordtur med akevitt i glasset 26. august – kr 860,- p.p. UTSOLGT!

Akevittcruiset arrangeres i samarbeid med Akevittruten, og neste års fjordtur avholdes lørdag 26. august.Denne svale sensommerkvelden serverer vi rekebuffet om bord, og du får smake noen edle dråper tilpasset delikatesser fra havet. Er stemningen lystig blir det kanskje en svingom på dekk?

Avreise fra Akershuskaia kl 1715

Ankomst samme sted kl 2200

Trykk her for bestilling.

Vi kommer også til å arrangere fjordturer i noen av havnene vi besøker til sommeren.

 

Abonner på nyhetsbrevet vårt for å være blant de første som får informasjon om neste års fjordturer, eller hold øye med hjemmesiden vår.

Hvis du eller firmaet ditt ønsker å leie skuta til et arrangement, kan du sende oss en e-post.

 

 

 

 

 

 

Trykk her for bestilling.