Sommerens siste turer går ut fra Oslo nå i august. Det er ledige plasser på begge turene den 19. august. Velkommen om bord!

 

 

 

 

ChampangeCruise 19. august – kr 750,- p.p.

Bli med på en herlig formiddagstur som også arrangeres i samarbeid med Akevittruten. Vi smaker forskjellige champagner og nyter også andre bobler. Det serveres sjøkreps og reker, inkludert i prisen.

Avreise fra Akershuskaia kl 1100
Ankomst samme sted kl 1400

Trykk her for bestilling.

 

 

 

Fjordtur  med blues 19. august- kr 725,- p.p.

Velkommen til årets bluescruise i regi av Østkanten Bluesklubb og Christian Radich. Så snart skuta er tilbake fra sommertokt inviterer vi til jubileumsblues! Blues cruiset er like populært hvert år. I år har vi gleden av å presentere artisten Tove Bøygard. Tove er ute med et nytt kritikerrost album, «Blue Drag» og hun er kjent for å være en artist med meget sterk tilstedeværelse og formidlingsevne.

Vi inkluderer rekebuffet, drikke kjøper du selv.

Ikke gå glipp av årets bluescruise med Christian Radich!

Avreise fra Akershuskaia kl 1715

Ankomst samme sted kl 2200

Trykk her for bestilling.

 

 

Fjordtur med akevitt i glasset 26. august – kr 860,- p.p. UTSOLGT!

Akevittcruiset arrangeres i samarbeid med Akevittruten, og neste års fjordtur avholdes lørdag 26. august.Denne svale sensommerkvelden serverer vi rekebuffet om bord, og du får smake noen edle dråper tilpasset delikatesser fra havet. Er stemningen lystig blir det kanskje en svingom på dekk?

Avreise fra Akershuskaia kl 1715

Ankomst samme sted kl 2200

Trykk her for bestilling.

 

Abonner på nyhetsbrevet vårt for å være blant de første som får informasjon om neste års fjordturer, eller hold øye med hjemmesiden vår.

Hvis du eller firmaet ditt ønsker å leie skuta til et arrangement, kan du sende oss en e-post.