Nå nærmer det seg avreise for Kanaritoktet som går fra Las Palmas 4. januar. Senest ombordstigning er kl 1700. Har du bestilt natten før om bord og kommer etter kl 2000, ber vi om at du gir oss beskjed om det. Skuta ligger lett synlig innerst på cruiseterminalen. Flyplassen ligger ca. 18km sør for Las Palmas. Du har to transportmåter å velge mellom inn til havnen:

  1. Buss (nr. 60), som er billig. Den går fra avgangshallen, en etasje over ankomsthallen. Bussen går bare ca. hver time. Spør i informasjonsdisken! Gå av bussen i rundkjøringen ved cruiseterminalen, se kartet på denne siden.
  2. Taxi, som koster ca. 35 €. Taxiene tar inntil fire passasjerer, så de som slår seg sammen kan få en rimelig transportløsning. Be taxien kjøre til Cruiseskipsterminalen. Den heter på spansk ”Muelle Sta. Catalina” (muelle= kai, uttales ”moejje”)

Du kan til enhver tid følge med på hvor skuta er på denne lenken:  https://my.yb.tl/christianradich/

Når alle har mønstret på blir dere delt i vaktlag. Vi har først opplæring og deretter begynner vaktlagene å rullere, døgnet rundt. På https://www.radich.no/bli-med  kan du lese mer om livet om bord og hva det vil si å være medseiler.

Hva skal jeg pakke?

Selv om vi seiler i sydlige farvann er stikkordene du må huske på når du pakker: vanntett og vindtett samt gode sko. Det kan være kaldt til sjøs, spesielt på nattevakten. Her er link til pakkelisten: https://www.radich.no/pakkeliste/

Har du glemt noe?

På vår side «nyttig informasjon» får du forhåpentligvis svar på dine spørsmål: https://www.radich.no/spesialtilbud/ trykk på den lenken som er aktuell. Husk å ta med pass.

Er det andre ting du lurer på, er vi på kontoret i romjulen, tlf: 22 47 82 70, eller: Postmaster@radich.no

Bilder

Er du på Instagram, oppfordrer vi deg til å legge ut bilder på: #christianradich.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord som medseiler på Christian Radich!

Det er fremdeles ikke for sent å melde seg på, vi har ledige plasser! Gå til bestilling    

Trykk her for mer info.

About Author

client-photo-1
ida