Hei,

Si hei til vår blindpassasjer, Hege.

 

Hun eller han går etter mange navn, men vi velger Hege på denne bloggen. Hege ble oppdaget noen dager etter at vi hadde forlatt Kapp Verde. Hege har oppført seg ganske bra for blindpassasjer til å være, inntil for et par dager siden. Noen oppdaget at Hege var på vei til å hakke på en annen blindpassasjer, en annen fugl, og det var heldigvis noen som fikk satt en stopper for det. Det ble satt ut ekstra mat til Hege, både av barmhjertighet, men også om et ønske om at ingen av oss blir det neste offeret.

Vi har badet i Atlanterhavet!

Ellers har det skjedd litt av hvert den siste uken. Vi har badet  midt ute på Atlanterhavet – på ca 4000 meters dyp! Det var kjempegøy og utrolig godt å få kjølt seg ned litt etter noen veldig varme siste dager om bord. Vi vet vi ikke skal klage på varmen, men med ca 30 grader i skyggen de siste dagene så var det ekstra godt å få badet.

Vi har hatt noen rolige dager frem til fredag, da vi har gått for motor. Her ser du litt hva vi holder på med når det er rolig på vakt:

Her ser dere 4-8 vakten som sorterer og teller skjøteklosser(blokker).

På fredag da ble det action. Vinden er i vår favør og vi fikk satt alle seil. I skrivende øyeblikk går vi i 4,7 knop.

Isbar!

Fredag betyr helg og crewet gjør oss bortskjemt hver helg her på Atlanterhavet. Her ble det stelt i stand med isbar på dekk til 15-kaffen med karibisk musikk.

Forrige helg ble det satt opp badebasseng og det var grilling på stordekk. I tillegg var det underholdning. I skumringen tok to crewmedlemmer frem gitar, trekkspill og fele. Det ble shantykonsert med en medseiler i spissen av sangføringen.

Det var en ganske magisk og fin stemning på dekk, mens shantyene ble sunget under stjernehimmelen. Hva som venter oss i morgen, vet vi ikke. Det eneste vi vet er at helgene er ganske topp her ute, så vi har faktisk innført begrepet Bøljan Blå-mandag når uken starter.

Vi snakkes!

Hilsen medseiler Christine Lyng

 

 

 

About Author

client-photo-1
ida