24. juni – Trolltunga – Folgefonna – Rosendal – Utsira – Preikestolen

Bli med Christian Radich på en fantastisk seilas med mulighet for å bestige Trolltunga, gå brevandring på Folgefonna samt gå opp på Preikestolen. På turen vil vi også besøke Utsira, langt vest i havgapet. Å oppleve disse kjente stedene fra sjøveien er noe helt unikt og du kan kombinere seilasen med toppturer, om du vil.

Dette er turen for deg som liker å gå i fjellet og ønsker en helt ny opplevelse.

Vi har alternativ for de som ikke ønsker så store fysiske utfordringer. Vi avslutter turen med en hyggelig middag ved kai i Stavanger.

Avreise fra Bergen søndag 24. juni kl 1000

Ankomst Stavanger torsdag kveld, avmønstring fredag 29. juni kl 0900

Pris pr person: kr 5900,-

Utflukter kommer i tillegg.

AVGANG 24. juni 10:00
ANKOMST 29. juni 09:00
INKLUDERT
Måltider
IKKE INKLUDERT
Utflukter
DAG 1 – SØNDAG

Vi seiler fra Bergen og går innover Hardangerfjorden og Sørfjorden mot Odda. Når skuta legger ut fra Bergen, deler vi medseilerne i vaktlag og vi starter med familarisering og riggtrening. På vakten din er du med i arbeidet om bord på skuta.

DAG 2 – MANDAG

Her ankommer vi på morgenen og dagen er beregnet til store opplevelser på land. Du kan velge mellom topptur til Trolltunga, eller en mindre krevende opplevelsestur med guide.

Trolltunga:
Buss frakter dere dit toppturen starter, turen er på egen hånd. Beregnet tid er cirka 10 timer. En krevende, men fantastisk og populær topptur for de sprekeste. Les mer: http://trolltunga.com/

Pris kr 250,-

Eventyrtur:
Turen starter med buss til Aga hvor turen går blant historiske «klyngetun» med spektakulær utsikt ut over fjorden. Turen går forbi tre magiske tjern hvor et er helt svart og et er helt krystallklart. Vi spiser lunsj med Hardangertapas og eplemost. Deretter går vi ned til ærverdige Agatunet hvor vi får Cidersmaking og omvisning før bussen tar oss tilbake til skuta.

Pris kr 1365,-

DAG 3 – TIRSDAG

Vi drar fra Odda mandag kveld og ankrer opp utenfor Rosendal tirsdag morgen. Nye opplevelser venter! Du kan velge mellom brevandring med guide på Folgefonna eller besøk i Baroniet i Rosendal. Om kvelden setter vi kurs mot Utsira.

Folgefonna – Brevandring med guide
Buss til Folgefonna t/r. Brevandring med guide inkl. utstyr og fottøy. En spennende tur med fantastisk utsikt. Turen tar ca 9 timer, så du bør være i alminnelig god form.

Pris kr 1800,-

Besøk i Baroniet
Norges eneste Baroni med herskapshus og en fantastisk rose- og urtehage.

Pris kr 100,-

DAG 4 – ONSDAG

Vi ankommer Utsira, den lille øya ute i Nordsjøen og denne dagen ankrer vi opp her. Vi må ta et forbehold om været gjør det mulig å gå i land, noe vi selvfølgelig håper på.

DAG 5 – TORSDAG

Gjennom natten seiler skuta mot Preikestolen, og vi ankrer opp ved Forsand på morgenen. De som ønsker kan gå opp på Preikestolen og nyte den fantastiske utsikten herfra. På ettermiddagen går vi mot Stavanger hvor vi legger til kai og avslutter med en hyggelig middag.

 

Utflukt til Preikestolen

Buss t/r til Preikestolen og tur på egenhånd herfra.

 

Pris kr 200,-

DAG 6 – FREDAG

Etter frokost takker vi for turen og reiser hver til vårt