Bli med og opplev noe av det beste av Norge!

Vi gjentar suksessen til sommeren sommer og turene vil bli enda bedre og varierte! Skal du sikre deg plass på en av Lofoten-turene må du være tidlig ute, de blir fort utsolgt. Hver tur er unik, på noen etapper gjør vi utflukter i land, på de fleste prøver vi fiskelykken fra skutesiden. Fisken blir tilberedt og servert om bord av våre kokker.  Du deltar som mannskap hvis du har lyst, eller du bare nyter tilværelsen om bord på den flotte skuta.

Etter tilbakemeldinger fra årets medseilere har vi også lagt inn en etappe fra Bergen via Shetland og til Kristiansund. Dette er turen for deg som liker en god seilas og vind i håret!

Turene starter i Oslo 19. juni, alle varer i tre dager. Lofoten var svært populær i år og vi har derfor lagt opp til fire Lofoten-turer, alle fra og til Bodø.

Se hele reiseruten med bilder og informasjon i vårt interaktive kart: https://www.radich.no/praktisk-informasjon/interaktivt-kart/

Her kan du laste ned hele brosjyren: https://seanorway.info/practical-information/brochure-seanorway/

For mer informasjon se www.seanorway.info

Lyst til å gi en opplevelse i gave? Bestill gavekort til fjordturer og SeaNorway til sommeren. Sjekk ut våre gavekort her.