15.04-19.april.2020

Det er med stor begeistring at Christian Radich &  Fri Flyt Tur lanserer vår nye destinasjon for 2020.

Dette er en magisk og eksklusiv tur – kun ett tokt arrangeres i denne omgang – så sørg for å melde deg på i god tid.

AVGANG  15.april 2020 12:00
ANKOMST  19. april  2020 10:00
INKLUDERT
Måltider, Guiding

 

 Pris kr 13 490,-

Ski & Seil-turen går over fire døgn, som inkluderer ett døgn med seiling og tre fulle skidager med guide til fjells. Vi satser på å begynne seilturen i nærheten av Evenes lufthavn.

Som på de øvrige toktene, består det første døgnet av turen av seilas til havs – vi heiser da seilene og setter kursen utover mot Lofoten. Vi jobber i skift og seiler i et fullt døgn. Alle som deltar, skal gjøre sin andel og bidrar ved å jobbe i skift. Det betyr at kanskje du kan få stå ved roret på denne ærverdige skuta mens den går for fulle seil! Vi bør ankomme vår første havn på ettermiddagen, akkurat i tide for å få servert middag fra kokken ombord.

Til havs på ski

Videre er planen å bruke Stamsund og Svolvær som base for å besøke det unike landskapet i Lofoten, og nyte av fjellene som finnes i området. Lofoten er et unikt område som er preget av skiftende vær og har en relativt kort sesong, men målet er å ta av mangfoldet av fantastiske skifjell slik at alle kan få en stor skiopplevelse på tur. Målene er blant annet Himmeltindane, Sydalsfjellet, Varden, Spisstinden og Rundfjellet.

Til havs på ski

Med oss på turen kommer guider fra Norgesguidene, som Fri Flyt har med seg på High Camp Turtagrø hvert år. Disse har ekspertise på Lofoten og tar med de beste lokale guidene for å sikre en spennende opplevelse for alle om bord!

 

Sikkerhet og vurderinger

Det er flytende forhold når man er på ski & seil-tur og når vi planlegger turen over 9 måneder i forkant, er det vanskelig å forutsi hvordan ski mulighetene kommer til å bli i Lofoten. Derfor planlegger vi også denne turen med en Plan B – dersom det skulle vise seg å være vanskelig å gjennomføre , har vi en rekke tur mål i Harstad eller Lofoten tilgjengelig som “backup” basert på hva sjefguide og kapteinen ombord på Radich bestemmer i prosessen.

Vi gleder oss stort til tur, og ser frem til å ha deg med!

Informasjon hentet fra Fri Fly: https://www.friflyttur.no/turer/lofoten-ny-tur-med-radich-ski-seil-i-2020