12-21 april 2019

April 2019 kan du gå mektige toppturer og oppleve Lyngsalpene med Christian Radich.

Et døgn seilas i havet hvor du er mannskap, deretter 3 dager med toppturer i Lyngen
Bli med Fri Flyt om bord på norges flotteste seilskute, Christian Radich, på en sosial, unik og opplevelsesrik ski- og seiltur i vestlandets magiske natur. Du har ikke opplevd noe tilsvarende!
Turdatoer:
Tur 1: 12. april – 16. april Tur 2: 17. april – 21 – april
Lyngen er et toppturområde mange ski kjørere ønsker å besøke en gang i livet og har du vært der en gang så vil du tilbake. Dette er fordi naturen er vakker, tøffere enn Lofoten, skikjøringen er i en klasse for seg og her får du virkelig opplevelsen av å kjøre ski helt ned til havet.
Europere velger bort alpene og drar heller den lange veien helt dit. Field Production har også valgt å filme herfra flere ganger og det sier ganske mye om hvor unik både naturen og skikjøringen her er. Her vil du kunne være med som klassikere som Russelvfjellet, storgalten, Jiekkevarri, Trollvasstind, Kavringtind, Giilavarri og Storhaugen.
Turene vil bli avgjort av tindeveglederene avhengig vær og føre. Turmål og guidingen står våre venner i Fjellsentralen for, ledet an av to av norges mest erfarne guider – Jørgen Aamodt og Tor Olav Naalsund. Du vil bli delt inn i en guidegruppe med deltagere på samme nivå og turfart, så uansett nivå vil du få gått turer som passer deg enten du vil ha en roligere tur, eller at vær og føre gjør det mulig med et mer spennende toppstøt. Båten, fjorden, fjellene, guidene og deltagerne vi vil skape en helt unik atmosfære.
Etter endt skitur går du om bord i Christian Radich og vi setter kursen mot neste turmål om været tillater det. Støle muskler kan strekes på toppdekket og leskende drikk kan slukke tørsten. Om bord i båten serveres det middag, du kan sitte på dekk og nyte de spektaktulære Lyngsalpene fra sjøen. Rause, gode måltider serveres om bord, og du kan glede deg til ferskt, skipsbakt brød til frokost hver dag.