Ski&Sail med Christian Radich 22.april.

Et døgn seilas i havet, deretter 3 dager med toppturer på Sunnmøre.

Bli med Fri Flyt om bord på norges flotteste seilskute, Christian Radich, på en sosial, unik og opplevelsesrik ski- og seiltur i vestlandets magiske natur. Du har ikke opplevd noe tilsvarende!

DATO: 22.04.2018 – 26.04.2018
27.04.2018 – 01.05.2018

STED: Sunnmøre
Antall dager: 5 dager/ 4 netter
NIVÅ: Middels
PRIS: Fra kr 9990,-

NB – få plasser igjen på toktet 27. april  – 1. mai. 2018.

Eventyret starter med at vi stikker rett til havs fra Ålesund kai på ettermiddagen dag 1. Alle seil skal opp og alle må bidra. De tøffeste må opp i toppen for å heise seil (over 37 meter opp!). Du deles inn i et av tre seillag som har ansvaret for skuta på skift det neste døgnet. Under kyndig veiledning fra mannskapet får du oppleve hvordan vinden driver skuta fremover i havvinden gjennom hele natten og kommende dag. Utover ettermiddagen setter vi kursen mot indrefileten blant Norges toppturområder, Sunnmøresalpene. Det første døgnet avsluttes med en raus og god middag ombord, og vi gjør oss klar for topptur neste dag.

Hjørundfjorden er blitt viden kjent for sine toppturmuligheter. Det er ikke uten grunn. Klassikerne ligger på rekke og rad, og her er det nok topper å ta av enten man søker enklere eller mer avanserte turer. De neste tre dagene skal vi utforske dette fantatiske området sjøveien, og velge toppene som gir best skijøring utifra vær og føreforhold. Om det blir kjente klassikere som Randers Topp, Bleja, Skårsalen eller Kolåastinden eller mer ukjente perler vil bli avgjort av vær og føre.

Turmål og  guidingen står våre venner i Fjellsentralen for, ledet an av to av norges mest erfarne guider – Jørgen Aamodt og Tor Olav Naalsund. Du vil bli delt inn i en guidegruppe med deltagere på samme nivå og turfart, så uansett nivå vil du få gått turer som passer deg enten du vil ha en roligere tur, eller at vær og føre gjør det mulig med et mer spennende toppstøt. Båten, fjorden, fjellene, guidene og deltagerne vi vil skape en helt unik atmosfære.

Etter endt skitur går du om bord i Christian Radich og vi siger gjennom fjordene for å finne neste kai eller ankringssted. Støle muskler kan strekes på toppdekket og leskende drikk kan slukke tørsten. Om bord i båten serveres det middag, du kan sitte på dekk og nyte Sunnmøre fra sjøsiden. Rause, gode måltider serveres om bord, og du kan glede deg til ferskt, skipsbakt brød til frokost hver dag.

Bli med på oss på tokt! Dette blir helt magisk.

HØYDEPUNKTER PÅ SKI OG SEIL TUREN:

  • Opplev Sunnmørsalpene sjøveien
  • Seil fullriggeren Christian Radich til havs et døgn
  • Gå tre flotte toppturer sammen med dyktige guider
  • Sosial og unik toppturopplevelse
  • Et minne for livet