30. juli – 5. august 

Bli med på seiltokt i vesterled! Dette blir en flott seilas fra Bergen over til Lerwick. På Shetland finner vi mange spor etter vikinger og norsk historie. Til tross for dårlig rykte, hadde de fleste vikingene bare gode hensikter, og de satte positive spor etter seg. Dette er nok grunnen til at nordmenn den dag i dag er så velkomne. Vi legger skuta til kai i Lerwick og du kan være med på sightseeing-tur for å bli bedre kjent på øya.

Du får også tid på egenhånd i Lerwick, en by med små butikker, restauranter og barer. Gjestfriheten er stor, og vi gleder oss til et gjensyn.

Fra Shetland går turen til Kristiansand. Dette blir siste etappe i Sea Norway 2021.

AVGANG Bergen  30. juli 2021 18:00
ANKOMST Kristiansand 5. august  2021 09:00
INKLUDERT
Helpensjon
OPPMØTE OM BORD 30. juli 2021 16:00

 

Bergen

BERGEN
MED TOG
Bergensbanen mellom Oslo og Bergen er kjent som en av verdens fineste togturer. Det er flere daglige avganger å velge mellom, og reisen tar omtrent 7 timer.

MED BUSS
Det går flere ekspressbusser mellom Bergen og de andre store byene.

MED FLY
Bergen lufthavn er den regionale flyplassen for store deler av Vestlandet. Det går direkteruter til Bergen fra mange internasjonale byer, i tillegg til alle storbyene i Norge. Fra flyplassen når du sentrum på under en time med ekspressbuss eller Bergensbanen.

Her ligger skipet i Bergen

Kristiansand

KRISTIANSAND
MED TOG
Sørlandsbanen mellom Oslo og Stavanger stopper i Kristiansand. Du kan velge mellom flere daglige avganger, og reisen tar omtrent 5 timer fra Oslo og 3–3,5 fra Stavanger.

MED BUSS
Daglige ekspressbusser forbinder Kristiansand med Stavanger og Oslo.

MED BIL
Fra Oslo følger du E18 til Kristiansand. Turen tar omtrent 4 timer.

Hvis du kommer fra Stavanger, kan du følge E39 og være i Kristiansand på rundt 3,5 timer. Hvis du har tid, kan du starte turen på Nasjonal Turistveg Jæren fra Bore til Ogne, totalt 41 kilometer.

MED FLY
Kristiansand Lufthavn ligger omtrent 10 kilometer fra sentrum og har daglige ankomster fra de fleste store byene. Fra flyplassen kan du ta buss til sentrum.

Her ligger skipet i Kristiansand