7- 11. august

  Christian Radich er ferdig med Sea Norway, sommerens seilaser langs norskekysten. Vi setter kursen sørover mot Europa, et Europa som langsomt er gjenåpnet. Å seile til og fra de europeiske byene med Christian Radich blir en historisk opplevelse. Første havn er Bremerhaven og seilfestivalen  “lütte Sail Bremerhaven 2021” Denne ble avlyst i fjor, men arrangeres trygt og i mindre målestokk i sommer. Du kan bestille overnatting om bord natten etter ankomst og oppleve de flotte skutene som ligger til kai i byen.

   

  INNSJEKK
  AVREISE Oslo
  07. 08. 2021 16:00
  07. 08. 2021 18:00
  ANKOMST Bremerhaven 11.08. 2021 10:00
  Inkludert
  Helpensjon
  Ikke inkludert Fly og transport til og fra skuta

  Oslo

  MED TOG
  Flytoget bruker rundt 20 minutter til Oslo Sentralstasjon (Oslo S). Lokaltoget bruker noe lenger tid, men er et billigere alternativ.
  Fra Oslo Sentralstasjon kan du reise med tog til mange destinasjoner i Norge og Sverige.

  MED BUSS
  Busser fra inn- og utland stopper på Oslo Bussterminal ved Jernbanetorget, Oslos største knutepunkt for t-bane, trikk og lokalbuss.

  MED FLY
  Oslo Lufthavn er Norges største flyplass og ligger 45 km nord for Oslo. Fra flyplassen kan du reise til Oslo sentrum med Flytoget, flybuss, lokaltog, leiebil eller drosje.
  Mange europeiske byer har direkteflygninger til Torp Sandefjord lufthavn. Fra flyplassen er det flybuss- og togforbindelse til Oslo sentrum.

  Her ligger skipet i Oslo

  Bremerhaven

  Fra Bremen international airport, kan du ta trikk, linje 6 til sentralstasjonen og så ta toget herfra til Bremerhaven, det tar ca 45 minutter. Sjekk: www.airport-bremen.de/en/nc/

  Det er også mulig å ta tog fra Hamburg jernbanestasjon, det tar ca 2 timer.

  Her ligger skipet i Bremerhaven