25- 28. juni

Turen er reservert

Seil med oss for å får oppleve noen av Vestlandets vakreste perler som Hardangerfjorden, og Rosendal med Norges eneste Baroni. Vi planlegger et stopp på Utsira og gjør et stopp ved Rosendal, og du kan ta turen for å se den vakre haven. Les mer om baroniet her.

OPPMØTE

AVGANG Stavanger

25. juni 2022 16:00

25. juni 2022 18:00

ANKOMST Bergen 28. juni 2022 09:00
INKLUDERT
Helpensjon

 

Stavanger

MED TOG
Sørlandsbanen mellom Oslo og Stavanger via Kristiansand går flere ganger daglig hele året. Turen tar rundt 8 timer.

Lokaltoget mellom Stavanger og Egersund går flere ganger daglig, noe som gjør det enkelt å ta seg til Jæren.

MED BUSS
Det er daglige bussavganger til Stavanger fra Oslo, Bergen og Kristiansand. Beregnet reisetid til Stavanger er 10 timer fra Oslo, 5 timer fra Bergen og 4 timer fra Kristiansand. Det er også god bussforbindelse fra Haugesund.

MED FLY
Stavanger Lufthavn er Norges nest største internasjonale flyplass med flygninger til mer enn 60 destinasjoner i Norge og utlandet.

Det går flybuss fra flyplassen til Stavanger sentrum tre ganger i timen, turen tar omlag 30 minutter. Bussen stopper ved flere hoteller samt utenfor buss- og togstasjonen og båtterminalen.

Her ligger skipet i Stavanger

Skipets lokasjon i Stavanger kommer.

Bergen

MED TOG
Bergensbanen mellom Oslo og Bergen er kjent som en av verdens fineste togturer. Det er flere daglige avganger å velge mellom, og reisen tar omtrent 7 timer.

MED BUSS
Det går flere ekspressbusser mellom Bergen og de andre store byene.

MED FLY
Bergen lufthavn er den regionale flyplassen for store deler av Vestlandet. Det går direkteruter til Bergen fra mange internasjonale byer, i tillegg til alle storbyene i Norge. Fra flyplassen når du sentrum på under en time med ekspressbuss eller Bergensbanen.

Her ligger skipet i Bergen

Skipets lokasjon i Bergen kommer.