26.september-02.oktober.2020

Høstferie i Middelhavet – med Christian Radich!

Å seile i Middelhavet med Christian Radich er en unik sjanse du ikke må gå glipp av! Hjemme er det høstferie, her er det er sensommer og varmen er fremdeles god. Det er en spesiell følelse å ankomme havnene om bord i den stolte og tradisjonsrike skuta.

Du kommer om bord i Malaga i løpet av lørdag 26. september. Vi seiler mot Cagliari på Sardinia neste morgen.

Under seilasene er du medseiler om bord og du deltar i det daglige arbeidet med å seile den flotte skuta. Vi seiler i Middelhavet og maten om bord vil også være preget av sunne og gode råvarer fra landene vi besøker. Vårt mannskap lærer deg det du trenger, seilerfaring er ikke nødvendig, kun eventyrlyst!

AVGANG Malaga 27.september 2020 09:00
ANKOMST Sardinia 02. oktober  2020 16:00
INKLUDERT
Måltider

Malaga

Malaga er kjent for sol og vakre strender. Men byen har også en lang historie, den er faktisk en av verdens eldste byer, grunnlagt på 700-tallet. Festingen Alcazaba som ligger beskyttende over byen, ble bygget allerede på 1000-tallet. Den er verdt et besøk. Picasso ble født i Malaga, så du finner naturligvis et Picassomuseum her.

 

Sardinia

Vi anbefaler deg å bli her noen dager før du reiser hjem for å utforske denne vakre øya, som ligger mellom Spania og Italia.

Skuta legger til i den største byen, Cagliari som ligger helt syd. Som så mange andre middelhavsbyer ble den også bygget rundt en festning og her finner du hjertet av gamlebyen. Sardinia er kjent for å ha det klareste vannet i Middelhavet og du finner lange hvite strender langs hele øya. Men her er også dramatiske klipper og små fjellandsbyer med hus i alle farger. Det er enkelt å ta seg rundt enten om du leier bil eller sykkel eller tar buss eller tog.

Malaga

Det går daglig direktefly mellom Oslo - Malaga.

Her ligger skipet i Malaga

Sardinia

Norwegian flyr direkte til Olbia, nord på Sardinia, men kun om sommeren. Et annet alternativ er å fly med Ryanair fra Torp til Marseilles og ta ferge derfra til Sardinia.
Du kan også reise til Sardinia med båt fra Frankrike (Marseilles) og fra Italias fastland, både fra Genova og Civitavecchia.

Mellom naboøya Korsika og Sardinia går det mange ferger hver dag. Det er også fergeforbindelse til Palermo og Trapani på Sicilia. Tirrenia er det største fergeselskapet

Her ligger skipet i Sardinia