5.-8. juli

Seil med oss nordover fra klippfiskbyen Kristiansund. Hvis været tillater det, tar vi en stopp på en av Norges største isbreer som kan ta pusten vekk fra de fleste. Er vindene gode og det ikke frister å gå i land, vil vi seile uten stopp. Svartisen er en opplevelse du sent vil glemme. Vi ender opp i Bodø som er kjent for sin ville og vakre natur. Er det godt vær går vi langs kysten, mens vi stikker lenger ut om vindene tillater det. Å la vær og vind bestemme og se lanskapet og havet gli forbi, er noe av det beste med å være om bord på et seilskip.

OPPMØTE

AVGANG Kristiansund

5. juli 2022 16:00

5. juli 2022 18:00

ANKOMST Bodø 8. juli 2022 09:00
INKLUDERT
Helpensjon

Kristiansund

MED BUSS
Det går ekspressbusser til Kristiansund fra Trondheim, Molde og Ålesund hver dag.

Du kan også bli med på en rundtur med buss fra Kristiansund til de største attraksjonene i området, som Atlanterhavsveien.

MED BÅT
Det går hurtigbåt til Kristiansund fra Trondheim flere daglig.

Hurtigruten legger til kai i Kristiansund på både sør og nord.

MED FLY
Nærmeste flyplass er Kristiansund Lufthavn, som ligger 10 minutter fra sentrum med bil. Dit går det fly fra Oslo, Bergen, Trondheim og Ålesund.

Her ligger skipet i Kristiansund

Informasjon om skipets lokasjon i Kristiansund kommer.

Bodø

MED TOG
Nordlandsbanen trafikkerer strekningen Trondheim–Bodø. Lonely Planet har kåret den 10 timer og 729 kilometer lange turen til en av verdens vakreste strekninger med nattog.

MED BIL
Rv80 knytter Bodø til E6 og Kystriksveien (Rv17). Sistnevnte anbefales hvis du vil kjøre en av landets vakreste veier.

MED FLY
Bodø Lufthavn har daglige flygninger til og fra Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Lofoten samt lokale destinasjoner i Nord-Norge. Flyplassen ligger bare 2 kilometer fra sentrum, og det går busser regelmessig.

Her ligger skipet i Bodø

Informasjon om skipets lokasjon i Bodø kommer.