29. august – 07. september

Tenk å gå om bord i Christian Radich i Oslo og ikke vite hvor du skal de neste ni dagene, bare at du skal seile med vær og vind. Bare leve om bord, ta del i seilasen og følge med skuta dit vindene er best. Sammen med mannskapet og de andre medseilerne tar du del i arbeidet om bord. Dere går deres vaktrunder og dere hjelper til med å heise og berge seil. Kapteinen legger opp ruten ut fra best gunstige forhold og informerer dere om sine valg underveis. Han vil legge opp til en flott tur med mye seiling, men vi kan også antyde at han mest sannsynlig vil legge inn et stopp et hyggelig sted underveis også. Ønsker du en tur hvor du kan utfordre dine egne grenser? Og bare nyte hver dag om bord på Christian Radich. Da er dette turen for deg!

 

OPPMØTE

AVGANG Oslo

29. august 2022 16:00

29. august 2022 18:00

ANKOMST Oslo 07. september 2022 09:00
INKLUDERT
Helpensjon

Oslo

MED TOG
Flytoget bruker rundt 20 minutter til Oslo Sentralstasjon (Oslo S). Lokaltoget bruker noe lenger tid, men er et billigere alternativ.

Fra Oslo Sentralstasjon kan du reise med tog til mange destinasjoner i Norge og Sverige.

MED BUSS
Busser fra inn- og utland stopper på Oslo Bussterminal ved Jernbanetorget, Oslos største knutepunkt for t-bane, trikk og lokalbuss.

MED FLY
Oslo Lufthavn er Norges største flyplass og ligger 45 km nord for Oslo. Fra flyplassen kan du reise til Oslo sentrum med Flytoget, flybuss, lokaltog, leiebil eller drosje.

Mange europeiske byer har direkteflygninger til Torp Sandefjord lufthavn. Fra flyplassen er det flybuss- og togforbindelse til Oslo sentrum.

MED FLY
Bergen lufthavn er den regionale flyplassen for store deler av Vestlandet. Det går direkteruter til Bergen fra mange internasjonale byer, i tillegg til alle storbyene i Norge. Fra flyplassen når du sentrum på under en time med ekspressbuss eller Bergensbanen.

Her ligger skipet i Oslo