Cherbourg – A Coruña

21 – 26 august

Fra Frankrike til Spania, vil vi krysse Biscaya, «beryktet» blant sjøfolk. På denne tiden av året er vindene vanligvis stabile og vi får en fin seilas mot A Coruña på nordspissen av Spania. Her vil vi møte seilskipene som er med i Tall Ships Races. A Coruña har tidligere vunnet pris for beste arrangement og også denne gangen vil de invitere til et trygt og flott arrangement mens seilskutene ligger i byen. Bestiller du en natt om bord etter ankomst får du med deg første dagen da alle skutene ligger til kai.

INNSJEKK
AVREISE Cherbourg
21. 08. 2021 16:00
22. 08. 2021 09:00
ANKOMST A Coruña 26.08. 2021 12:00
Inkludert
Helpensjon
Ikke inkludert Fly og transport til og fra skuta

Cherbourg

Det er mulig å fly til Paris Charles de Gauelle Lufthavn ligger 310 km fra byen. Det er også mulig å fly til Paris Orly Lufthavn. Den ligger like langt unna. Tog går fra lufthavnene til Cherbourg

Her ligger skipet i Cherbourg

A Coruña

Man kommer seg raskest til og fra La Coruña med fly via Madrid. Herfra går det hyppige fly til de fleste destinasjoner. Det går buss fra sentrum til flyplassen i La Coruña, man kan også ta taxi. Kjøreturen tar ikke mer enn et kvarters tid. Skutene ligger ved havnen som er i sentrum av byen og rett ved Gamlebyen.

Man kan også ta toget til Santiago De Compostela. Toget tar i underkant av en time. Ryanair, blant annet flyr fra Santiago. Man må beregne en mellomlanding.

Her ligger skipet i A Coruña