28.-juni -1. juli

Bli med på en ordentlig seiletappe fra byen mellom de syv fjell Bergen, over til idyllisk Lerwick. På Shetland finner vi mye norsk historie, samt spor fra helt tilbake til steinalderen, jernalderen og vikingtiden.

Vi legger til kai i Lerwick som med sine lange båt tradisjoner ønsker oss velkommen. Her kan du være med på sightseeing-tur rundt øya, eller du kan oppleve byens små butikker, restauranter og det kjente Shetlandsmuseet på egenhånd. Gjestfriheten er stor, og vi gleder oss til et snarlig gjensyn.

AVGANG Bergen  28. juni 2022 18:00
ANKOMST Lerwick 1. juli 2022 09:00
INKLUDERT
Helpensjon
OPPMØTE OM BORD 28. juni 2022 16:00

 

 

Bergen

MED TOG
Bergensbanen mellom Oslo og Bergen er kjent som en av verdens fineste togturer. Det er flere daglige avganger å velge mellom, og reisen tar omtrent 7 timer.

MED BUSS
Det går flere ekspressbusser mellom Bergen og de andre store byene.

MED FLY
Bergen lufthavn er den regionale flyplassen for store deler av Vestlandet. Det går direkteruter til Bergen fra mange internasjonale byer, i tillegg til alle storbyene i Norge. Fra flyplassen når du sentrum på under en time med ekspressbuss eller Bergensbanen.

Her ligger skipet i Bergen

Mer informasjon om skipets lokasjon i Bergen kommer.

Lerwick

Reise med fly

Sumburgh lufthavn, det viktigste ankomstpunktet for flyreiser til Shetland fra det skotske fastlandet, ligger på sørspissen av øyene, 40 mil fra Lerwick.
Flyreiser fra skotske flyplasser, med forbindelser lenger borte, opereres ofte av Loganair.
I løpet av sommeren er det også noen direktefly til og fra Bergen i Norge.

Her ligger skipet i Lerwick

Mer informasjon om skipets lokasjon i Lerwick kommer.