A Coruña – Lisboa, Tall Ships Races, Magellan – Elcano Series 500

28. august – 2. september 

Cruise in Company, er som ordene sier, samseiling med de andre seilskutene. Det er avslappet atmosfære om bord og du kan nyte seilasen om bord og med dine medseilere. Etter en dags seilas vil vi stoppe i Vigo bukten og «tendre», dvs kjøre småbåter inn til naturreservatet  Parque Nacional de las Islas Atlánticas (National Park of the Atlantic Islands). Landskapet er vakkert, vi kan gå turer eller vi kan bade ved en av de mange strendene. Etter en dag her, fortsetter vi mot sjarmerende Lisboa, Portugals hovedstad. Bestiller du en natt ekstra om bord etter ankomst, kan du få med deg mer av byen og de andre seilskutene som ligger ved kai.

Turen er reservert, men skriv deg på venteliste, så kontakter vi deg om det blir ledige plasser.

 

INNSJEKK

A Coruña

28. 08. 2021 16:00 – 18:00

 

ANKOMST Lisboa  02.09. 2021 12:00
INKLUDERT
 Helpensjon
IKKE INKLUDERT  Fly og transport.

Skuta drar fra kai neste morgen.

LA CORUÑA

Man kommer seg raskest til og fra La Coruña med fly via Madrid. Herfra går det hyppige fly til de fleste destinasjoner. Det går buss fra sentrum til flyplassen i La Coruña, man kan også ta taxi. Kjøreturen tar ikke mer enn et kvarters tid. Skutene ligger ved havnen som er i sentrum av byen og rett ved Gamlebyen.

Man kan også ta toget til Santiago De Compostela. Toget tar i underkant av en time. Ryanair, blant annet flyr fra Santiago. Man må beregne en mellomlanding.

La Coruña Airport: http://www.aena.es/csee/Satellite/Aeropuerto-A-Coruna/es
Santiago Airport: http://www.aena.es/csee/Satellite/Aeropuerto-Santiago/en/Santiago.html
Tog: www.renfe.com

Her ligger skipet i LA CORUÑA

LISBOA

Det er flere flyselskap som tilbyr direktefly fra Norge til Lisboa. Når man har kommet hit, er det ca 15 minutter med buss eller taxi til sentrum og havnen.

www.lisbon-airport.com

Her ligger skipet i LISBOA