08 juni 2019

Årets ølcruise blir en helt unik opplevelse! Vi har besøk av Fullriggeren Sørlandet fra Kristiansand og de to skutene vil gå sammen på tur. Du kan velge om du vil bli med «gjesten» Sørlandet eller Oslos egen Christian Radich.

Hva smaker vel bedre enn et godt glass øl når de historiske fullriggerne legger fra kai. Øl er kultur og du kan velge utrolig mange sorter og smaker. Om bord blir det ølforedrag med smaking, i tillegg til at vi har besøk av flere mikrobryggerier med smaksstands. På turen lærer du litt og du tester litt. Vår faste duo spiller om du vil ta deg en dans.

På fjordturer går skutene for motor, men du kan fornemme noe av storheten. Det er en stor opplevelse å være om bord i de historiske og vakre skutene, enten du velger den ene eller den andre.

Prisen inkluderer fjordtur med rekebuffet og smaking av de edle dråper. Drikke forøvrig kjøpes om bord. Underholdning og kanskje dans på dekk?

AVGANG  Oslo 08. juni kl. 18:00
ANKOMST  Oslo 08. juni kl. 22:00
INKLUDERT
Rekebuffet, og samksprøver

 

På fjordturer går Christian Radich for motor, men du kan fornemme noe av storheten. Det er imponerende å tenke på at skuta har 9000 m. tau, og hele 27 seil. Stormasten er over 37m. Det er en stor opplevelse å være om bord i den historiske og flotte skuta.