03.- 09.desember 2019

AVGANG Las Palmas 3.desember  2019 20:00
ANKOMST Las Palmas 9. desember 2019 20:00
INKLUDERT
Måltider

Du bor om bord til neste morgen.

Pris barn 12-15 år/Ungdom 15-25 år: 8030,- NOK

Vi legger ut fra Las Palmas 03. desember med kurs mot La Gomera. Skuta legger til i San Sebastian og vi har to dager til å utforske denne vakre øya. La Gomera er den nest minste av de bebodde Kanariøyene og er lite preget av turismen. Midt på øya ligger nasjonalparken Garajonay med en helt spesiell unik regnskog. Parken står på Unesco’s verdensarvliste. Det godt merkede turstier og sykkelveier om man vil leie sykkel. Vi kaster loss og drar mot neste havn, kjenn på følelsen av frihet og det å ankomme en ny havn i en av verdens flotteste seilskuter!

El Hierro er neste øy vi besøker, det er den minste av Kanariøyene. Her ankommer vi på kvelden og tilbringer hele neste dag på land. Vi har satt opp en busstur på formiddagen til utsiktspunktet La Peña som ligger nord på øya. Herfra kan du se utover havet, vingårder og frukttrær. Husk å melde deg på på forhånd og husk gode sko!

Under seilasene er du medseiler om bord og du deltar i det daglige arbeidet med å seile den flotte skuta. Vi seiler i Middelhavet og maten om bord vil også være preget av sunne og gode råvarer fra landene vi besøker. Vårt mannskap lærer deg det du trenger, seilerfaring er ikke nødvendig, kun eventyrlyst!

Ønsker du å reise i gruppe med felles fly og en utflukt på La Gomera, bestiller du turen hos Escape Travel: 

https://escape.no/reiser/forjulstokt-med-christian-radich/?departure=20191203