Oslo – Kristiansand

17-20. juni Start Norgesferien fra Oslo, og seil med oss til vakre Sørlandet med et stopp i vakre Arendal. Her vil du oppleve et mangfold til sjøs, langs kysten og inne på land.
per person

Stavanger – Bergen

24- 27. juni Bli med på en tur hvor du får oppleve noen av Vestlandets vakreste perler som Hardangerfjorden, og Rosendal med Norges enste Baroni. En utenom det vanlige start på din ferie.
per person

Bergen- Måløy

28. juni - 1. juli Bli med på denne turen for å oppleve en havseiling til kystlandsbyen Måløy. Du vil ha en hel dag i Måløy hvor du kan besøke den lokale butikken ”Kaibutikken” eller bli med på en lokal arrangert fisketur etter ankomst til Måløy.
per person

Måløy – Ålesund

1- 4 juli  Bli med en tur hvor du opplever vakre fjorder, og får en unik opplevelse for livet. Om bord får du en utsikt utenom det vanlige, samt oppleve noe av det beste Norge kan tilby av vakker natur.
per person

Kristiansund- Bergen

2- 5. august Bli med på turen vår fra Kristiansund, Norges ‘klippfiskhovedstad’ og et verdenssenter for saltet torsk og bacalao, og nyt å seile mot Bergen, Norges største by og et kjent turistmål.
per person

Brønnøysund- Bodø

8-11. juli Dette er turen hvor vi stopper på Svartisen, og vi ender opp i vakre Bodø. Her vil du få opplevelser du sent vil glemme!
per person

Bodø – Harstad – få ledige plasser

12- 15.juli  Bli med på en flott tur hvor du får oppleve en stopp i Trollfjorden, og vill og vakker natur på vei til Harstad.
per person

Sandnessjøen – Bodø

22-25. juli Ta med familie og venner for en ferie utenom det vanlige. Lofoten er unik med sine vakre strender, høye fell og en natur utenom det vanlige. Bli med og få opplevelser man ikke får andre steder i verden.
per person

Lofoten – Bodø- Bodø

26-29. juli Dette er en fantastisk og unik mulighet til å se Lofoten på - fra sjøen. Lofoten er spektakulær, og her får du en ferie utenom det vanlige.
per person

Sjørøvertokt

30. August 2020 En hyggelig fjordtur for hele familien. Ekstra stas blir det når små og store sjørøvere inntar skuta for et sjørøvertokt. La barna få oppleve å være om bord på en ekte fullrigger!
per person

Champagne cruise formiddag 30.mai 2020 Avlyst

30.mai 2020 - formiddag Bli med på et herlig ChampagneCruise med Oslos flytende Ambassadør.
per person

Champagne Cruise 30.mai 2020 – avlyst

30.mai 2020 Bli med på et herlig ChampagneCruise med Oslos flytende Ambassadør. Vi smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden. Vår faste duo er med på å skape stemningen.
per person

Sea Norway2020

Juni - august Her kan du se hele seilingsplanen for Sea Norway, sommeren 2020. Finn den turen som passer for deg. Bli med og opplev noe av det beste av Norge!
per person

Bluescruise

28.august 2020 Bli med på BluesCruise, en herlig tur på fjorden med god musikk. Bandet på årets BluesCruise er Malvina Band.
per person

Ølcruise- ny dato 5. september utsolgt!

5.juni 2020 Velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Hva smaker vel bedre enn et godt glass øl og reker på dekk en junikveld.
per person

Akevittcruise 29.august 2020 -UTSOLGT

29. august 2020. Akevitt er historie og kultur og den er knyttet til sjømannslivet. Vi gjentar suksessen og inviterer til ny ”akevitt-tur” om bord på den historiske fullriggeren fra 1937.
per person