Oslo – Kristiansand 2021

20-23. juni Start Norgesferien fra Oslo, og seil med oss til vakre Sørlandet med et stopp i vakre Arendal. Her vil du oppleve et mangfold til sjøs, langs kysten og inne på land.
per person

Kristiansand – Stavanger 2021

23-26. juni Vi drar fra "det blide Sørland" og nordvestover. På St. Hans dagen går vi inn Lysefjorden og ankrer opp ved Forsand. Du kan melde deg på tur til Preikestolen eller en spennende båttur inn fjorden og til Flørli. St. Hans kvelden feirer vi ved kai i Stavanger.
per person

Stavanger – Bergen 2021

27- 30. juni Bli med på en tur hvor du får oppleve noen av Vestlandets vakreste perler som Hardangerfjorden, og Rosendal med Norges eneste Baroni.
per person

Bergen- Kristiansund 2021

30.-juni .-3. juli Bli med på denne turen for å oppleve en havseiling den flotte byen Kristiansund. 
per person

Kristiansund-Bodø 2021

4. - 7. juli På denne turen langs Helgelandskysten, vil du oppleve et mangfold til sjøs og langs kysten. Denne etappen kaller vi Ocean Sailing og vi prøver å få seilt så mye som mulig.
per person

Lofoten – Bodø- Bodø 2021

7.-10. juli Dette er en fantastisk og unik mulighet til å se Lofoten på - fra sjøen. Lofoten er spektakulær, og noe utenom det vanlige.
per person

Bodø – Harstad – 2021

11- 14.juli  Bli med på en flott tur hvor du får oppleve en stopp i Trollfjorden, og vill og vakker natur på vei til Harstad.
per person

Sjørøvertokt – kansellert

30. August 2020 En hyggelig fjordtur for hele familien. Ekstra stas blir det når små og store sjørøvere inntar skuta for et sjørøvertokt. La barna få oppleve å være om bord på en ekte fullrigger!
per person

Champagne cruise formiddag – kansellert

22. augsut 2020 - formiddag Bli med på et herlig ChampagneCruise med Oslos flytende Ambassadør.
per person

Champagne Cruise kveldstur – kansellert

22. august 2020 Bli med på et herlig ChampagneCruise med Oslos flytende Ambassadør. Vi smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden. Vår faste duo er med på å skape stemningen.
per person

Sea Norway2021

Juni - august Finn den turen som passer for deg. Bli med og opplev noe av det beste av Norge!
per person

Bluescruise – kansellert

28.august 2020 Bli med på BluesCruise, en herlig tur på fjorden med god musikk. Bandet på årets BluesCruise er Malvina Band.
per person

Ølcruise – kansellert

21. august 2020 Velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Hva smaker vel bedre enn et godt glass øl og reker på dekk.
per person

Akevittcruise 29.august 2020 – kansellert

29. august 2020. Akevitt er historie og kultur og den er knyttet til sjømannslivet. Vi gjentar suksessen og inviterer til ny ”akevitt-tur” om bord på den historiske fullriggeren fra 1937.
per person