Langs sørlandskysten og til Skagen, Sea Norway 2022

Sea Norway Oslo- Kristiansand 18-21. juni Det er en fantastisk følelse å gå om bord i Christian Radich og legge byen bak seg. Turen går først til idylliske Skagen.
per person

Med Radich til Preikestolen og Lysefjorden Sea Norway 2022

Sea Norway Kristiansand - Stavanger 21-24. juni

Vi drar nordvestover, inn Lysefjorden og ankrer opp ved Forsand. Du kan bli med på tur til Preikestolen eller til Flørli.

per person

Med Radich til Hardanger og Rosendal Sea Norway 2022

Sea Norway Stavanger - Bergen 25- 28. juni På turen fra Stavanger får du oppleve noen av Hardangers vakreste perler, blant annet Rosendal og baroniet.
per person

Seil med Christian Radich i Middelhavet i høst!

Sea Europe September - Oktober Å seile i Middelhavet med Christian Radich er en unik sjanse du ikke må gå glipp av! En opplevelse du aldri glemmer!
per person

Oslo – Cadiz

Sea Europe 27. august - 10. september Vi trenger hjelp med seilingen. Vil du være med på denne seilasen, får du nesten to uker om bord i Christian Radich, og det beste av alt er at du kun betaler for mat. Velkommen om bord!
per person

Shetlandstokt Sea Norway 2022

Sea Norway Bergen - Kristiansund 28. juni - 5. juli Bli med på seiltokt i Vesterled! Vi håper på god vind og mye seiling! Dette blir en flott seilas over Nordsjøen fra Bergen til Lerwick og tilbake til hjemlandet.  
per person

Bergen- Lerwick Sea Norway 2022

28.-juni -1. juli Bli med på en ordentlig seiletappe fra byen mellom de syv fjell Bergen, over til idyllisk Lerwick.
per person

CADIZ – TARRAGONA

Sea Europe 12 - 17. september Cadiz er en av de eldste byene i sørvest Europa, og byens historie kan fortelle om mange sjøfarere og eventyrere. Du bør ta deg tid til å  utforske den sjarmerende gamlebyen før vi setter kursen innover i Middelhavet.
per person

Shetland-Kristiansund Sea Norway 2022

Sea Norway Lerwick - Kristiansund 2. - 5. juli Seil med oss fra Lerwick, Shetlands sjarmerende hovedstad og til vakre Kristiansund, byen som er kjent for sin klippfisk. Vi håper på gode vinder og mye seiling over Nordsjøen.  
per person

Langs Helgelandskysten Sea Norway 2022

Sea Norway Kristiansund - Bodø 5.-8. juli Seil med oss fra klippfiskbyen Kristiansund og nordover mot Bodø. Hvis været tillater det tar vi tar en stopp ved Svartisen, en av Norges største isbreer. Det mektige synet kan ta pusten fra de fleste.
per person

Opplev Lofoten Sea Norway 2022

SeaNorway Bodø-Bodø 09-12.juli  Bli med og opplev vakre Lofoten med hele Norges seilskute!
per person

Lofoten – Bodø- Bodø Sea Norway 2022

12-15. juli Dette er en fantastisk og unik mulighet til å se Lofoten på - fra sjøen. Lofoten er spektakulær, og her får du en ferie utenom det vanlige.
per person

Lofoten med Reine og Værøy Sea Norway 2022

Sea Norway Bodø- Bodø 16-19. juli  Bli med og opplev Trollfjorden, en av Norges mest spektakulære fjorder. På denne turen får du også med deg et stopp i Lofoten-perlen Reine.
per person

Lofoten og Svolvær Sea Norway 2022

Sea Norway Bodø - Bodø 19-22.juli  Bli med på en fantastisk tur i Lofoten med utgangspunkt ut fra Nordlands største by Bodø. Vi reiser ut i landskapet Salten hvor vi kanskje også møter på, en av Norskekystens beboere, spekkhuggeren eller den kjente havørnen.
per person

Bodø – Kristiansund, Sea Norway 2022

Sea Norway Bodø- Kristiansund  23- 26 .juli  Seil med oss fra vakre nord til byen med mye historie og opplever.
per person

Kristiansund – Bergen Sea Norway 2022

Sea Norway 2022 Kristiansund - Bergen Seil med oss fra klippfiskbyen Kristiansund og sørover mot Bergen. Vi planlegger også et hyggelig stopp på turen om tiden og været tillater det. 26 - 29 juli  
per person

Bergen – Torshavn – Stavanger, Sea Norway 2022

Bergen - Torshavn - Stavanger 30 juli - 6 august NYHET! Vi seiler vestover, i vikingenens fotspor helt til Færøyene og Torshavn.  Dette blir en flott seilas!
per person

Bergen – Torshavn Sea Norway 2022

Sea Norway 2022 Bergen - Torshavn 30 juli - 2 august NYHET! Bli med på seiltokt i vesterled! Dette blir en flott seilas!
per person

Torshavn – Stavanger Sea Norway 2022

Sea Norway 2022 Torshavn - Stavanger 3 - 6 august NYHET! Ta noen dager på Færøyene først og bli med oss på seilasen til Stavanger!
per person

Langs sørlandskysten med Radich – få ledige plasser!

Sea Norway Oslo- Kristiansand 19-22. juni Start Norgesferien fra Oslo, og seil med Christian Radich på første Sea Norway-etappe, til Kristiansand. Vi gjør et stopp i vakre Arendal underveis på turen langs sørlandskysten.
per person

Med Radich til Hardanger og Rosendal

Sea Norway Stavanger - Bergen 26- 29. juni På turen fra Stavanger går vi inn i Hardangerfjorden og du får oppleve noen av Vestlandets vakreste perler, blant annet Rosendal med Norges og baroniet.
per person

Lofoten med Reine og Værøy – få ledige plasser!

Sea Norway Bodø- Bodø 17-20. juli  Bli med og opplev Trollfjorden, en av Norges mest spektakulære fjorder. På denne turen får du også med deg et stopp i Lofoten-perlen Reine.
per person

Pilegrimsleden med Vårt Land Leserreiser

Sea Norway Trondheim- Bergen 27-30. juli  Arrangeres i samarbeid med Vårt Land Leserreiser. Vi inviterer til et storslått tokt med fullriggeren Christian Radich langs kystpilegrimsleden.
per person

Norgesferie med Christian Radich til sommeren!

Sea Norway Juni - august Alle turene på Sea Norway er nå utsolgte, men det er mulig å sette seg på venteliste. Send en epost til postmaster@radich.no. Oversikten over turene til sommeren kan du se her.
per person

Trondheim – Bergen utsolgt!

Sea Norway Trondheim-Bergen 27-30. juli    Turen går sydover fra Trondheim og langs den gamle pilegrimsleden til sjøs. Vi vil gjøre noen stopp på vakre og historiske steder langs vestlandskysten før vi ankommer Bergen.
per person

Opplev Europa med Christian Radich til høsten!

Sea Europe August - Oktober Sea Europe er seilaser gjennom flere land i et Europa som langsomt er gjenåpnet. Å seile til og fra de europeiske byene med Christian Radich blir en historisk opplevelse. Bli med og opplev Europa med oss!  
per person

Bremerhaven – Oslo

15 - 20 august Sea Europe Vil du oppleve seilfestivalen "Lütte Sail Bremerhaven 2021" kan du bestille en natt om bord før avreise og få med deg siste dag av festivalen før vi forlater Bremerhaven og går ut i Nordsjøen og hjem over Skagerrak og mot Oslo.
per person

Tarragona – Cagliari

Sea Europe 19 - 24. september Å seile i Middelhavet med Christian Radich er en unik sjanse du ikke må gå glipp av! Hjemme er det høst, men her er det sensommer og varmen er fremdeles god. Det er en helt spesiell opplevelse å reise på denne måten!
per person

Sjørøvertokt – kansellert

30. mai 2021 Kaptein Rødskjegg og hans menn inntar skuta og ekstra stas blir det når små og store sjørøvere blir med på sjørøvertoktet. En hyggelig fjordtur for hele familien.
per person

Med Radich til Preikestolen og Lysefjorden – ledige plasser!

Sea Norway Kristiansand - Stavanger 22-25. juni Vi drar fra "det blide Sørland" og nordvestover, inn Lysefjorden og vi ankrer opp ved Forsand. Du kan melde deg på tur til Preikestolen eller en båttur inn fjorden til Flørli.
per person

Bergen- Lerwick – utsolgt!

29.-juni -2. juli Bli med på en ordentlig seiletappe fra byen mellom de syv fjell Bergen, over til idyllisk Lerwick.
per person

Gavekort på en helt unik opplevelse – Sea Norway 2021

Gir du bort et gavekort på en av sommerens Sea Norway turer med Christian Radich, gir du bort en opplevelse helt utenom det vanlige og en helt spesiell gave som blir husket lenge. Du kan velge mellom flere 3-dagers etapper på vår fantastiske reise nordover eller sydover langs norskekysten.
per person

CAGLIARI – ALICANTE

26. September - 01. Oktober Som så mange andre middelhavsbyer ble også Cagliari bygget rundt en festning og her finner du hjertet av gamlebyen. Sardinia er kjent for å ha det klareste vannet i Middelhavet og du finner lange hvite strender langs hele øya
per person

ALICANTE – MALAGA

 3 – 8. August Alicante er et fint startpunkt for en seilas. Det er lett å komme hit, og du kan gjerne tilbringe noen dager her med sol og bading, før du går om bord i Christian Radich. Vi setter kursen mot Malaga.
per person

Langs Helgelandskysten – Få ledige plasser!

Sea Norway Kristiansund - Bodø 6.-9. juli Seil med oss fra  Kristiansund og nordover mot Bodø. Hvis været tillater det, planlegger vi tar en stopp ved Svartisen, en av Norges største isbreer.
per person

Opplev Lofoten – utsolgt

SeaNorway Bodø-Bodø 09-13.juli  Bli med og opplev vakre Lofoten med hele Norges seilskute!
per person

Trollfjorden og Nusfjord med Christian Radich – utsolgt!

Sea Norway Bodø-Bodø 13-16. juli  Vi kaster loss fra Bodø og setter kursen mot Trollfjorden som med sitt trange innløp og stupbratte fjellvegger er et fantastisk syn. Vi besøker også idylliske Nusfjord.
per person

Shetlandstokt – få plasser igjen!

Sea Norway Bergen - Kristiansund 29.-juni .-6. juli Bli med på seiltokt i Vesterled! Vi håper på god vind og mye seiling! Dette blir en flott seilas over Nordsjøen fra Bergen til Lerwick og tilbake til hjemlandet.  
per person

Lofoten og Svolvær – få plasser igjen!

Sea Norway 2021 Bodø - Bodø 20-23.juli  Bli med på en fantastisk tur i Lofoten med utgangspunkt ut fra Nordlands største by Bodø. Vi reiser ut i det fantastiske landskapet og  kanskje møter vi på spekkhugger eller havørn.
per person

Shetlandstur – få ledige plasser!

Sea Norway 2021 Bergen- Lerwick - Kristiansand 30. juli - 5. august Bli med på seiltokt i vesterled! Dette blir en flott seilas fra Bergen over til Shetland og tilbake til Kristiansand. Dette blir siste etappe i årets Sea Norway.
per person