Norgesferie med Radich neste sommer!

Sea Norway Juni - august Finn den turen som passer for deg. Bli med hele Norges seilskute Christian Radich på tur og opplev noe av det beste av Norge! Oversikten over turene for neste sommer kan du se her.
per person

Opplev Sørlandet med Radich

Sea Norway Oslo- Kristiansand 19-22. juni Start Norgesferien fra Oslo, og seil med Christian Radich nedover sørlandskysten og til Kristiansand.  Vi gjør et stopp i vakre Arendal. Her vil du oppleve et mangfold til sjøs, langs kysten og inne på land.
per person

Med Radich til Preikestolen og Lysefjorden

Sea Norway Kristiansand - Stavanger 22-25. juni Vi drar fra "det blide Sørland" og nordvestover, inn Lysefjorden og vi ankrer opp ved Forsand. Du kan melde deg på tur til Preikestolen eller en båttur inn fjorden til Flørli.
per person

Hardanger og Rosendal med hele Norges seilskute

Sea Norway Stavanger - Bergen 26- 29. juni Seil med oss for å få en tur hvor du får oppleve noen av Vestlandets vakreste perler som Hardangerfjorden, og Rosendal med Norges eneste Baroni.
per person

Shetlandstokt

Sea Norway 29.-juni .-6. juli Bli med på seiltokt i Vesterled! Vi håper på god vind og mye seiling! Dette blir en flott seilas over Nordsjøen fra Bergen til Lerwick og tilbake til hjemlandet. Vi legger skuta til kai og du kan rusle rundt og bli med kjent med den hyggelige byen. Dagen etter setter vi kursen mot Norge og Kristiansund.  
per person

Bergen- Lerwick

29.-juni -2. juli Bli med på en ordentlig seiletappe fra byen mellom de syv fjell Bergen, over til idyllisk Lerwick.
per person

Lerwick-Kristiansund

3. - 6. juli Seil med oss fra Lerwick, byen som er kjent for sitt yrende byliv og imøtekommende lokalbefolkning. Her får du oppleve vakker natur, god mat og historiske bygninger.  
per person

Langs Helgelandskysten

Sea Norway Kristiansund - Bodø 6.-9. juli Seil med oss fra klippfiskbyen Kristiansund og nordover mot Bodø. Hvis været tillater det tar vi tar en stopp på en av Norges største isbreer som kan ta pusten vekk fra de fleste. Svartisen er en opplevelse du sent vil glemme.
per person

Opplev Lofoten – reservert

SeaNorway Bodø-Bodø 10-13.juli  Bli med og opplev vakre Lofoten med hele Norges seilskute!
per person

Trollfjorden og Nusfjord med Christian Radich

Sea Norway Bodø-Bodø 13-16.juli  Vi kaster loss fra Bodø og setter kursen mot Trollfjorden som med sitt trange innløp og stupbratte fjellvegger er et perfekt bilde av klassisk norsk natur. Vi besøker også idylliske Nusfjord.
per person

Lofoten med Reine og Moskenesstraumen

Sea Norway Bodø-Bodø 17-20.juli  Bli med og opplev Trollfjorden, en av Norges mest spektakulære fjorder med sine høye fjell som stuper rett i havet. På denne turen får du også med deg et stopp i Lofoten-perlen Reine.
per person

Lofoten og Svolvær

Sea Norway Bodø - Bodø 20-23.juli  Bli med på en fantastisk tur i Lofoten med utgangspunkt ut fra Nordlands største by Bodø. Vi reiser ut i landskapet Salten hvor vi kanskje også møter på, en av Norskekystens beboere, spekkhuggeren eller den kjente havørnen.
per person

Svartisen og Trondheim med Radich

Sea Norway Bodø- Trondheim 24- 27 .juli  Seil med oss fra vakre nord til byen med mye historie og opplever. I Trondheim kan du besøke mektige Nidarosdomen, historiske Erkebispegården eller ta kaffe i koselige handlegater.
per person

Vestkapp og Selje, reservert, kan ikke bestilles

Sea Norway Trondheim- Bergen 27-30 .juli  Turen er reservert og kan ikke bestilles. Fra den lille sjarmerende storbyen Trondheim setter vi kursen mot Vestlandets hovedstad Bergen. Vi besøker flere historiske steder, bl.a. Selje og Vestkapp.
per person

Med Radich fra Bergen – Warnemûnde

Bergen - Warnemûnde 31. juli - 5. august  Christian Radich er ferdig med Sea Norway, sommerens seilaser langs norskekysten og vi setter kursen sørover mot Warnemünde og Hanseseil, en stor seilfestival som arrangeres hvert år i Rostock/Warnemünde.  
per person

Med Radich fra Stavanger- Warnemûnde

  1. - 5. august 
Christian Radich er ferdig med Sea Norway, sommerens seilaser langs norskekysten og vi setter kursen sørover mot Warnemünde og Hanseseil, en stor seilfestival som arrangeres hvert år i Rostock/Warnemünde.
per person

Seil med Radich i Kielkanalen

WARNEMÜNDE - BREMERHAVEN 8-11. august Christian Radich har deltatt i Hanseseil, en stor seilfestival som arrangeres hvert år i Rostock/Warnemünde. Herfra drar vi til en ny seilfestival i Bremerhaven og du kan bli med på turen fra Warnemünde til Bremerhaven.
per person