Norgesferie med Christian Radich til sommeren!

Sea Norway Juni - august Det er kun mellom Trondheim og Bergen vi har ledig, men det er mulig å sette seg på venteliste. Send en epost til postmaster@radich.no. Oversikten over turene til sommeren kan du se her.
per person

Trondheim – Bergen

Sea Norway Trondheim-Bergen 27-30. juli  LEDIGE PLASSER Turen går sydover fra Trondheim og langs den gamle pilegrimsleden til sjøs. Vi vil gjøre noen stopp på vakre og historiske steder langs vestlandskysten før vi ankommer Bergen.
per person

Pilegrimsleden med Vårt Land Leserreiser

Sea Norway Trondheim- Bergen 27-30. juli  Arrangeres i samarbeid med Vårt Land Leserreiser. Vi inviterer til et storslått tokt med fullriggeren Christian Radich langs kystpilegrimsleden.
per person

Opplev Europa med Christian Radich til høsten!

Sea Europe August - Oktober Sea Europe er seilaser gjennom flere land i et Europa som langsomt er gjenåpnet. Å seile til og fra de europeiske byene med Christian Radich blir en historisk opplevelse. Bli med og opplev Europa med oss!  
per person

Seil med Christian Radich i Middelhavet i høst!

Sea Europe September - Oktober Å seile i Middelhavet med Christian Radich er en unik sjanse du ikke må gå glipp av! Hjemme er det høst, men her er det sensommer. Det er en helt spesiell opplevelse å reise på denne måten!
per person

Oslo – Bremerhaven

7- 11. august Sea Europe er seilaser gjennom flere land i et Europa som langsomt er gjenåpnet. Å seile til og fra de europeiske byene med Christian Radich blir en historisk opplevelse. Bli med på første etappe fra Oslo til Bremerhaven.
per person

Bremerhaven – Cherbourg

15 - 20 august Vil du oppleve seilfestivalen "lütte Sail Bremerhaven 2021" kan du bestille en natt om bord før avreise og få med deg siste dag av festivalen før vi forlater Bremerhaven og går ut i Nordsjøen.
per person

Cherbourg – A Coruña

21 - 26 august Fra Frankrike til Spania, krysser vi Biscaya, «beryktet» blant sjøfolk. På denne tiden av året er vindene vanligvis stabile og vi får en fin seilas mot A Coruña. Her møter vi skutene som er med i Tall Ships Races.
per person

Tarragona – Cagliari

19 - 24. september Å seile i Middelhavet med Christian Radich er en unik sjanse du ikke må gå glipp av! Hjemme er det høst, men her er det sensommer og varmen er fremdeles god. Det er en helt spesiell opplevelse å reise på denne måten!
per person

A CORUÑA – LISBOA, TALL SHIP RACES MAGELLAN – ELCANO

28. august – 2. september  Cruise in Company, er som ordene sier, samseiling med de andre seilskutene. Det er avslappet atmosfære om bord og du kan nyte seilasen om bord og med dine medseilere.
per person

LISBOA – CADIZ, TALL SHIPS RACES MAGELLAN – ELCANO

4- 9 september Regatta fra Lisboa til Cadiz! Etter eksotiske dager i Lisboa, glir skutene ut elva Tejo mot Atlanterhavet og startskuddet for en ny regatta. Her kan det bli vanskelige taktiske valg, for strøm og vind kan forandre resultatlisten fra dag til dag.
per person

CADIZ – TARRAGONA

11- 17. september Cadiz er en av de eldste byene i sørvest Europa, og byens historie kan fortelle om mange sjøfarere og eventyrere. Du bør ta deg tid til å  utforske den sjarmerende gamlebyen.
per person

Sjørøvertokt

30. mai 2021 Kaptein Rødskjegg og hans menn inntar skuta og ekstra stas blir det når små og store sjørøvere blir med på sjørøvertoktet. En hyggelig fjordtur for hele familien.
per person

Langs sørlandskysten med Radich Utsolgt!

Sea Norway Oslo- Kristiansand 19-22. juni Start Norgesferien fra Oslo, og seil med Christian Radich på første Sea Norway-etappe, til Kristiansand. Vi gjør et stopp i vakre Arendal underveis på turen langs sørlandskysten.
per person

Med Radich til Preikestolen og Lysefjorden utsolgt!

Sea Norway Kristiansand - Stavanger 22-25. juni Vi drar fra "det blide Sørland" og nordvestover, inn Lysefjorden og vi ankrer opp ved Forsand. Du kan melde deg på tur til Preikestolen eller en båttur inn fjorden til Flørli.
per person

Shetlandstur – utsolgt!

Sea Norway Bergen- Lerwick - Kristiansand 30. juli - 5. august  Bli med på seiltokt i vesterled! Dette blir en flott seilas fra Bergen over til Lerwick. På Shetland finner vi mange spor etter vikinger og norsk historie. Dette blir siste etappe i Sea Norway 2021.
per person

Med Radich til Hardanger og Rosendal – utsolgt!

Sea Norway Stavanger - Bergen 26- 29. juni På turen fra Stavanger går vi inn i Hardangerfjorden og du får oppleve noen av Vestlandets vakreste perler, blant annet Hardangerfjorden og Rosendal med Norges eneste Baroni.
per person

Shetlandstokt – utsolgt!

Sea Norway 29.-juni .-6. juli Bli med på seiltokt i Vesterled! Vi håper på god vind og mye seiling! Dette blir en flott seilas over Nordsjøen fra Bergen til Lerwick og tilbake til hjemlandet. Vi legger skuta til kai og du kan rusle rundt og bli med kjent med den hyggelige byen. Dagen etter setter vi kursen mot Norge og Kristiansund.  
per person

Bergen- Lerwick – utsolgt!

29.-juni -2. juli Bli med på en ordentlig seiletappe fra byen mellom de syv fjell Bergen, over til idyllisk Lerwick.
per person

Gavekort på en helt unik opplevelse – Sea Norway 2021

Gir du bort et gavekort på en av sommerens Sea Norway turer med Christian Radich, gir du bort en opplevelse helt utenom det vanlige og en helt spesiell gave som blir husket lenge. Du kan velge mellom flere 3-dagers etapper på vår fantastiske reise nordover eller sydover langs norskekysten.
per person

CAGLIARI – ALICANTE

26. September - 01. Oktober Som så mange andre middelhavsbyer ble også Cagliari bygget rundt en festning og her finner du hjertet av gamlebyen. Sardinia er kjent for å ha det klareste vannet i Middelhavet og du finner lange hvite strender langs hele øya
per person

ALICANTE – MALAGA

 3 – 8. August Alicante er et fint startpunkt for en seilas. Det er lett å komme hit, og du kan gjerne tilbringe noen dager her med sol og bading, før du går om bord i Christian Radich. Vi setter kursen mot Malaga.
per person

Shetland-Kristiansund – utsolgt!

Sea Norway Lerwick - Kristiansund 3. - 6. juli Seil med oss fra Lerwick, Shetlands sjarmerende hovedstad og til vakre Kristiansund, byen som er kjent for sin klippfisk. Vi håper på gode vinder og mye seiling over Nordsjøen.  
per person

Langs Helgelandskysten – utsolgt!

Sea Norway Kristiansund - Bodø 6.-9. juli Seil med oss fra klippfiskbyen Kristiansund og nordover mot Bodø. Hvis været tillater det tar vi tar en stopp ved Svartisen, en av Norges største isbreer. Det mektige synet kan ta pusten fra de fleste.
per person

Opplev Lofoten – utsolgt

SeaNorway Bodø-Bodø 10-13.juli  Bli med og opplev vakre Lofoten med hele Norges seilskute!
per person

Trollfjorden og Nusfjord med Christian Radich – utsolgt!

Sea Norway Bodø-Bodø 13-16. juli  Vi kaster loss fra Bodø og setter kursen mot Trollfjorden som med sitt trange innløp og stupbratte fjellvegger er et fantastisk syn. Vi besøker også idylliske Nusfjord.
per person

Lofoten med Reine og Værøy – utsolgt!

Sea Norway Bodø-Bodø 17-20. juli  Bli med og opplev Trollfjorden, en av Norges mest spektakulære fjorder. På denne turen får du også med deg et stopp i Lofoten-perlen Reine. Før vi setter kursen mot Værøy, vil vi kanskje prøve fiskelykken i Moskenesstraumen.
per person

Lofoten og Svolvær – utsolgt!

Sea Norway Bodø - Bodø 20-23.juli  Bli med på en fantastisk tur i Lofoten med utgangspunkt ut fra Nordlands største by Bodø. Vi reiser ut i landskapet Salten hvor vi kanskje også møter på, en av Norskekystens beboere, spekkhuggeren eller den kjente havørnen.
per person

Svartisen og Trondheim med Radich- utsolgt!

Sea Norway Bodø- Trondheim 24- 27 .juli  Seil med oss fra vakre nord til byen med mye historie og opplever. I Trondheim kan du besøke mektige Nidarosdomen, historiske Erkebispegården eller ta kaffe i koselige handlegater.
per person

Gavekort på seilasen Bergen – Warnemünde

Gir du bort et gavekort på en av sommerens turer med Christian Radich, gir du bort en opplevelse helt utenom det vanlige. Mange snakker om at «en tur med Christian Radich skulle jeg gjerne ha opplevd», uten å gjøre noe med det.
per person

Gavekort på seilasen Stavanger – Warnemünde

Gir du bort et gavekort på en av sommerens turer med Christian Radich, gir du bort en opplevelse helt utenom det vanlige. Mange snakker om at «en tur med Christian Radich skulle jeg gjerne ha opplevd», uten å gjøre noe med det.
per person

BluesCruise

29. mai 2021 Bli med på BluesCruise, en herlig tur på fjorden med god musikk. Bandet på årets BluesCruise er Malvina Band.
per person

AkevittCruise

05. juni 2021. Akevitt er historie og kultur og den er knyttet til sjømannslivet. Vi gjentar suksessen og inviterer til ny ”akevitt-tur” om bord på den historiske fullriggeren fra 1937.
per person

Ølcruise

11. juni 2021 Velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Hva smaker vel bedre enn et godt glass øl og reker på dekk.
per person

ChampagneCruise formiddag

12. juni 2021 - formiddag Bli med på et herlig ChampagneCruise på hele Norges Seilskute.
per person

ChampagneCruise kveldstur

12. juni 2021 Bli med på et herlig ChampagneCruise med hele Norges seilskute. Vi smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden. Vår faste duo er med på å skape stemningen.
per person

Gavekort på kveldscruise

En flott julegave til den som ønsker seg en opplevelse! Velg mellom tre juni-turer: 5. juni: Akevittcruise 11. juni: Ølcruise 12.juni: Champagnecruise kveld
per person

Gavekort på BluesCruise

29. mai kl 17.15 - 21.30 Et flott gavekort til den som ønsker seg en opplevelse. En herlig fjordtur med Malvina Band, som spiller masse god musikk.
per person

Gavekort på ChampagneCruise formiddag

12. juni kl 11.00 - 14.15 Et flott gavekort til den som ønsker seg en opplevelse. På turen smaker vi litt og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former.
per person