Vi stevner ut Vestfjorden og går mot skrova. Det lille øysamfunnet har 200 fastboende og det er det mest solrike stedet i Lofoten. Vi satser på at værgudene er med oss, og ankrer opp utenfor. Riber vil ta oss til Skrova Fyr som ligger på en holme for seg selv. Fyret ble fraflyttet i 1999, ida bor kulturpersonligheten Frank Marstokk her ute, kjent fra blant annet TV-serien «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu».

Frank byr på en lokal havmeny til lunsj. Om du heller vil, kan ribben ta deg til Skrova og du kan besøke det lille øysamfunnet der. Vi kaster loss om kvelden og fortsetter Lofotsseilasen, mot fantastiske Trollfjorden hvor vi ofte ser ørn nært på. Vi krysser fingrene for at værgudene er med oss på turen, for den forutsetter både godt vær og du må være god til bens om du skal bli med til fyret. Om været stopper oss, har vi en alternativ plan. Turen i Lofoten blir unik uansett!

OPPMØTE Bodø 15. juli
AVGANG Bodø 15. juli 
16:00
18:00
ANKOMST Bodø 18. juli 09:00
INKLUDERT
Helpensjon
PRIS Voksen kr 7940

Barn 8-14 år: kr 3970

Ungdom 15-17 år: kr 5955

Barn 8-14 år i følge med voksne. Fra 15 år kan ungdom seile alene.

Barn fra 8-11 år kan ikke entre riggen.

HELGELANDSKYSTEN

Helgelandskysten

Det viktigste å huske på når du pakker er vanntett og vindtett. Selv om det er sommer, kan det være kaldt til sjøs, spesielt på nattevakter. Her er en liste over det vi anbefaler:

 

Lofoten, Einar Corwin