Teambuilding

Oslo - Oslo mai - juni 2024 Et tokt med Christian Radich bringer medarbeiderne sammen på en helt ny måte. Utfordring, samarbeid og nærhet er stikkordene. Det gir en fantastisk  boost!  
per person

Skoletur

Oslo - Oslo Mai - juni 2024   Fra 2 - 5 dager. Individuelle opplegg for hver tur. Ungdommen får en helt ny erfaring, utfordring og mestring!
per person

Bryllup om bord

Oslo - Oslo mai - juni 2024 og 2025 Inviter venner og familie til ett bryllup utenom det vanlige, om bord på Norges vakreste seilskute. Se for deg å seile av sted med alle du er glad i på en av Norges flotteste seilskuter.  
per person

Fjordturer

Oslo - Oslo Mai og Juni 2024 Ta med dine kollegaer, kunder eller venner på en fjordtur utenom det vanlige. Christian Radich er som skapt for  er for nettverksbygging og gode samtaler.
per person
per person

Med kurs for Arendalsuka

Oslo - Arendal 12. - 14. august To dager med seiling, nettverksbygning og gode samtaler med andre deltagere.  
per person

Overnatting Arendalsuka 14.-18. august 2023

Overnatting Arendalsuka 14.-18. august 2023 Du overnatter på «banjer,» det vil si en sovesal under dekk, enten i hengekøye eller fast køye. Frokost er inkludert.
per person

Mini familietokt fra Arendal til Oslo 18 – 20 august

Fra Arendal til Oslo 18. - 20. august En unik mulighet til å få en smak av livet på en fullrigger og kjenne om dette er noe for deg!  
per person

På vei til Tall Ships Races – utsolgt!

Sea Norway 2023 Bergen - Fredrikstad  11. - 16. juli  Mestring og opplevelse for medseilere i alle aldre, en familievennlig tur.
per person