Norgesferie med Christian Radich til sommeren!

Sea Norway Juni - august Alle turene på Sea Norway er nå utsolgte, men det er mulig å sette seg på venteliste. Send en epost til postmaster@radich.no. Oversikten over turene til sommeren kan du se her.
per person

Trondheim – Bergen utsolgt!

Sea Norway Trondheim-Bergen 27-30. juli    Turen går sydover fra Trondheim og langs den gamle pilegrimsleden til sjøs. Vi vil gjøre noen stopp på vakre og historiske steder langs vestlandskysten før vi ankommer Bergen.
per person

Pilegrimsleden med Vårt Land Leserreiser

Sea Norway Trondheim- Bergen 27-30. juli  Arrangeres i samarbeid med Vårt Land Leserreiser. Vi inviterer til et storslått tokt med fullriggeren Christian Radich langs kystpilegrimsleden.
per person

Opplev Europa med Christian Radich til høsten!

Sea Europe August - Oktober Sea Europe er seilaser gjennom flere land i et Europa som langsomt er gjenåpnet. Å seile til og fra de europeiske byene med Christian Radich blir en historisk opplevelse. Bli med og opplev Europa med oss!  
per person

Seil med Christian Radich i Middelhavet i høst!

Sea Europe September - Oktober Å seile i Middelhavet med Christian Radich er en unik sjanse du ikke må gå glipp av! Hjemme er det høst, men her er det sensommer. Det er en helt spesiell opplevelse å reise på denne måten!
per person