Velkommen om bord til et eventyr til sjøs; utfordring, mestring, vennskap og glede. Tall Ships Races er alt dette! Du kan være med på regatta eller vennskapsseiling mellom skuter fra hele verden. Christian Radich er en av de mestvinnende skutene gjennom tidene, men du behøver ikke kunne noe om seiling, all opplæring blir gitt av vårt faste mannskap. Aldersgrensen er 15 år og halvparten av medseilerne må være under 25 år. Dette blir en opplevelse du sent vil glemme!

Vi har inkludert en natt i havn

Skutene ligger tre dager i havn og hele flåten drar av gårde på morgenen den 4 dagen, enten for å kappseile eller for vennskapsseiling (Cruise in Company). Byene «står på hodet» mens skutene ligger til kai og når du bor om bord tar du del i det hele som mannskap på Christian Radich! Det arrangeres konserter og konkurranser, det er premieutdeling etter regatta og skutene er åpne for besøk. Havneområdet er fullt av boder og utstillinger. Det kommer tusenvis av besøkende og du opplever et yrende liv! Når du bor om bord kjenner du det hele på pulsen på en helt spesiell måte! Her kan du følge byenes planlegging opp mot Tall Ships Races – og du kan bare glede deg enda mer!

UNGDOM MELLOM 15 OG 25 ÅR KAN SØKE STIPEND TIL TALL SHIPS RACES: 

♦ Stipend fra NSTA:

Stipend på kr 2000 etter førstemann til mølla-prinsippet, deles ut av NSTA (Norsk Seilingtreningsallianse). Her finner du mer informasjon og søknadsskjema: Les mer

♦ Stipend fra Christiania Seilskuteklubb:

Christiania Seilskuteklubb støtter ungdom som ønsker å være medseiler under Tall Ships Races, men som ikke har tilstrekkelige midler for å få drømmen oppfylt.

Søknad sendes: postmaster@radich.no med kopi til sven-her@online.no. I søknaden kan du skrive hvorfor du ønsker å være med på Tall Ships Races og hvor mye midler du søker om. I etterkant må du sende oss en historie om toktet du var med på.

♦ Ungdom mellom 15 og 25 år som er fra Agder, kan bli med i Traineeprogrammet til Tall Ships Races Arendal: Les mer

Fredrikstad

Tallship Races.

Lerwick

Shetland 2

Arendal

Arendal

15. – 18. juli

26. – 29. juli

03. – 06. august

TSR kart