Endelig er Christian Radich i gang med årets seilesesong i Norge. SeaNorway startet i Oslo onsdag 17. Juni med god mat og drikke utenfor Skuret, før medseilere, mannskap og frivillige mønstret på skuta og satte kursen sørover mot Arendal og Kristiansand.

Turen startet med en stille og rolig tur ut Oslofjorden med et kjapt stopp i Sandefjordsfjorden hvor noen medseilere mønstret av på Beinskjær. Vi fortsatte etter det sørover mot Arendal med et obligatorisk badestopp i varmen utenfor Stavern.
Når skuta ankom Arendal ble vi møtt av et velkomstshow med dans og musikk før det ble noen timers landlov i Arendal i steikende hete.

Siste døgn inn mot Kristiansand har vært preget av regn og tordenbyger, men humøret om bord har vært på topp fra start til slutt. I dag gjøres skuta klar for 2. etappe fra på SeaNorway Kristiansand til Stavanger.

 

I ukene før SeaNorway kunne starte har mannskapet om bord jobbet lange dager for å få skuta i stand og gjøre klar for at 1 meter avstand skal kunne holdes nede på banjer. Det har blitt bygd opp skillevegger mellom de faste køyene, og en stor takk til Christian Radichs venner som har sydd «skillegardiner» til både hengekøyer og faste køyer. Det er også kommet ”håndspritstasjoner” rundt om kring i tillegg til nye måter og servere mat på.

About Author

client-photo-1
joachim