Her følger informasjon om bestilling og rabatter for deg som skal på tokt med Christian Radich.

Dersom du bestiller tokt på www.radich.no betaler du reisen med en gang.

Sender du inn påmeldingskjema, påløper det kr 150,- i ekstra  administrasjonsomkostninger. Da forfaller et depositum på 25% av reisens pris i første omgang. Ved betaling av depositumet er du sikret plass om bord. Hele reisen må være betalt 30 dager før avgang. Husk å benytte eventuelt KID-nummer ved betaling.

Påmeldingskjema sendes til postmaster@radich.no.

Avbestillingskostnad:
Mer enn 30 dager før avgang: Depositumet tilbakebetales ikke
15-30 dager før avgang: 50 % av reisekostnadene
Mindre enn 15 dager før avgang: Full pris.

Rabatt for ungdom:

12-25 år: 10% på enkelttokt og spesialtilbud. 15% på regattaene, gjelder ungdom fra 15 år. Aldersgrensen  er 15 år (på avgangsdato). Er foresatte med, er grensen 12 år når det ikke er regatta.

Ungdom under 26 år kan søke NSTA stipend på regattaetappene. Se www.nsta.no

Mange godt voksne er også med. Christian Radich er dessverre ikke veldig handicapvennlig. Har du en anfallslidelse som f. eks epilepsi, diabetes m.m, må vi foreta en individuell vurdering.  Allergi og matintoleranse er ikke noe problem, bare husk å oppgi dette ved bestilling.

Før avreise
Nærmere informasjon om bagasje og nødvendig utstyr for turen blir tilsendt sammen med bekreftelse/faktura. “Christian Radich”- håndboka kan lastes ned her. Du kan også be om å få den tilsendt – det anbefaler vi hvis det er første gang du seiler med skuta. Håndboken forteller om livet om bord. Skutas posisjon i havn bestemmes av det lokale havnekontoret. Tidspunktene er omtrentlige og kan være gjenstand for justeringer. Beregn derfor svært god tid ved tilslutning til andre typer transportmidler før og etter seilturen. Det kan også hende at vi kommer inn til havn tidligere enn beregnet, da kan du bo om bord til oppgitt ankomsttid.

Hva skal jeg pakke med meg? Les praktisk informasjon før du går ombord.
Vi anbefaler at du sjekker www.radich.no for opplysninger om skipet og toktene. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss via epost hvis du har flere spørsmål.

About Author

client-photo-1
omuser