IMG_2204 (2)Bli med Christian Radich på 3. etappe i årets Tall Ships Races. Bestiller du innen 3. april får du 15% rabatt!

Toktet innholder en regatta, hyggeseiling og besøk i en eller flere sjarmerende havner langs Algarvekysten

Fra: 31.07 – 11.08.2016

Pris: kr 9900,- (Ordinær pris: 11650,-)

Prisen inkluderer: 12 netter om bord med alle måltider. Reise til og fra skuta kommer i tillegg.

Bestillingsskjema: Påmelding Cadiz

Fylles ut og returneres til: postmaster@radich.no

Om toktet:
Alle skutene går ut fra Cadiz 31. juli, for å knive om seieren i en kort regatta som starter samme dag. Mål er utenfor Sagres 3. august. Herfra seiler vi med vær og vind, på vei til La Coruña. Vi planlegger et eller to stopp i hyggelige havnebyer. Dette toktet inkluderer alt; fart og spenning i regatta og hyggeseiling langs den vakre kysten av Portugal og Nord- Spania.

La Coruña er en flott by som tidligere er premiert for å lage de beste seilskutefestivalene. Like ved finner man Santiago de Compostela, verdens mest kjent pilegrimssted, der apostelen Jakob ligger begravd. Benytt gjerne anledningen til en avstikker dit, derfra går det også rimelige fly til det øvrige Europa.

Å være medseiler:
Alle kan seile med Christian Radich! Det kreves ingen forkunnskaper om seiling for å bli med på tokt. En viktig del av opplevelsen for alle medseilerne er at skuta seiler mest mulig. Alle må bidra i arbeidet om bord og være aktive på sine vakter. På stille vakter bruker vi ofte tiden til å lære deg om knuter, seil og sjømannskap. Klatring i riggen er frivillig, men for mange et stort høydepunkt. Man sover i hengekøyer eller faste køyer i to komfortable banjere (sovesaler). Skuta har moderne dusjrom/bad og du får god forpleining om bord.

Her kan du lese mer om våre øvrige tokt: www.radich.no