Hei,

Vi seiler videre mot St.Maarten.

Her skal du få se noe kult; verdens beste mannskap og medseilere som sammen setter alle seil i det vi treffer vinden på vei over Atlanteren.

Stopp på Kapp Verde

Vi er nå ca 463 nautiske mil fra Kapp Verde. Her hadde vi et par dagers stopp i helgen, nærmere bestemt Mindelo. Det betydde et etterlengtet bad for de fleste. På lørdagskvelden tilbrakte crew, medseilere og kadetter sammen ute i Mindelo. Her feiret vi første etappe gjennomført. Søndagen valgte noen å gjennomføre en guidet bytur, andre gikk fjelltur, mens noen tilbrakte dagen på stranden.

Da vi dro fra Mindelo gikk vi for motor ca halvannet døgn før seilene ble satt.  Vi trenger å holde en gjennomsnittsfart på 5,3 knop for å ankomme St. Maarten den 30. november. For øyeblikket (1916 lokal tid) holder vi en fart på ca 6,7 knop.

Et behagelig liv

Ellers er livet fremdeles ganske behagelig om bord. Vi nyter fremdeles godt vær og temperatur. I dag hadde vi for første gang noen dråper med regn, men det var bare deilig i denne varmen.

Nå som alle seil er satt er vaktene forholdvis rolige. Tiden blir brukt til undervisning hvor både mannskap og kadetter bidrar med innslag fra seilskuteverdenen.

Matros, Malin, underviser i sjøtatoveringer

 

 

 

 

 

 

 

Andre hjelper byssa med potet skrelling

Vi hadde forresten en temmelig spesiell opplevelse i går.

Mannskapet satte opp storskjerm på stordekket for at vi kunne se på film. Det var ganske unikt å se på film under stjernehimmelen. Det kan virkelig anbefales!

Vi gleder oss til videre seiling over Atlanteren.

Beste hilsen medseiler Christine Lyng

About Author

client-photo-1
ida