Christian Radich, Vann Spa Hotell och Konfernes og Smögen Hafvsbad tilbyr i samarbeid en teamsamling utover det vanlige.

Du mønstrer på Christian Radich og dere tar sjøveien til hotellet. Turen tar cirka 12 timer og blir en praktisk innledning til teamsamlingen. Om bord møter du dine kolleger på en helt ny arena, hvor samarbeid er helt nødvendig. Ingen trenger forhåndskunnskap om seiling, alt skjer under veiledning av vårt profesjonelle mannskap.

Smøgen Hafvsbad er et av de vakreste hotell, konferanse- og spa-anlegg som ligger i Bohulän på den svenske vestkysten. Hotellet har 73 rom, et spa-område med basseng og et bredt utvalg av behandlinger samt en restaurant som serverer sjømat og har en fantastisk utsikt over Nordsjøen.

Vann Spa Hotell och Konferens passer både små og store grupper. Hotellet har 155 doble rom og konferansefasiliteter for opptil 300 personer. I vårt spa- område kan du nyte seks bassenger og reservoarer i ulike former, tre badstuer, avslapningsområder og et stort utvalg treningsapparater samt behandling. Restauranten er kravmerket, vi jobber med lokale produsenter og har vår egen baker og konditor.

I pakken inngår seiling samt logi om bord fra Oslo – Smögen Hafvsbad eller Vann Spa Hotell och Konferens samt en overnatting på det utvalgte hotell. Om bord på skuta og hotellet inngår helpensjon (ekskl. drikke) I prisen inngår ikke transport retur Oslo.

Pris pr person fra 3 895,- sek ekskl. moms ved 80 personer

         Mat      
For booking og spørsmål: kontakt Monica Robinsson-Stavem, tlf 0047 407 67 390 eller Ida Rosenvinge 0047 47 22 82 70
e-post: monica.robinsson-stavem@vann.se, ida.rosenvinge@radich.no