Nå nærmer det seg avgang for toktet fra Kiel til Eemshaven, med avreise 27. juni .

Skuta skal gjennom Kiel-kanalen den dagen. Det kan være stor trafikk og for å kunne komme lengst mulig i dagslys, ønsker vi å starte så tidlig som mulig. Vi ber om at alle er om bord i skuta kl 0900 slik at vi kan dra kl 1000 og ikke 1200 som tidligere opplyst, vennligst gi beskjed snarest om det blir noe problem for deg.

 

Skuta vil ligge sentralt i Kiel på Schwedenkai, plass 25.

 

Du kan til enhver tid følge med på hvor skuta er på denne lenken.

 

Flere av dere har vært med fra Oslo og bor om bord i Kiel. Vi vil informere om at skuta er leid ut til den store Windjammer Paraden søndag formiddag. Det er mulig å være med på denne flotte seilskuteparaden, men da må du kjøpe billett via turistkontoret i Kiel.

 

Turen koster 145 € pr. person og varer fra kl 0930 – ca kl 1500, skutas fiskesuppe er inkludert. Drikke kjøpes om bord. Dagen etter vil vi holde åpent skip om formiddagen for at publikum skal få se den flotte skuta. De besøkende vil ikke ha tilgang til banjer.

 

Hva skal jeg pakke?

Vi har få medseilere på dette toktet, og det vil derfor dessverre bli minimalt med seiling.

Sommerværet her nord er uforutsigbart, det viktigste du må huske på når du pakker er vanntett og vindtett samt gode sko. Vi legger ved informasjon/pakkeliste for sikkerhets skyld.

 

Eemshaven

Vi ankommer Eemshaven på kvelden den 29. juni. Medseilerne kan være om bord til kl 0800 dagen etter. Fra den tiden er skuta leid ut til Delfsail. Busser vil frakte medseilerne til nærmeste togstasjon. Skal du bli med videre til Antwerpen, kan du mønstre på enten 2 eller 3. juli.

About Author

client-photo-1
ida