Nå nærmer det seg avreise for toktet fra Delfzijl til Antwerpen, med avreise 3. juli .
På dette kartet kan du se hvor skuta ligger.
Du kan til enhver tid følge med på hvor skuta er.

I Delfzijl er det en stor seilfestival, DelfSail. Kommer du en dag før, kan du oppleve noe av dette. Toktet starter med ”Sail-out” fra Delfzijl.

Når alle har mønstret på og fått tildelt køye, blir dere delt i vaktlag. Vi har først opplæring og deretter begynner vaktlagene å rullere, døgnet rundt. Du kan også lese mer om livet om bord og hva det vil si å være medseiler. Har du ikke fått tilsendt håndbok, ber vi deg kontakte oss på e-post, så sender vi deg denne.

Hva skal jeg pakke?
Sommerværet her i nord er uforutsigbart, og det viktigste du må huske på når du pakker er vanntett og vindtett tøy samt gode sko. I vår pakkeliste kan du se hva vi anbefaler å ha med.

Antwerpen
Når vi kommer til Antwerpen, vil byen være preget av Tall Ships Races som starter i Antwerpen 10. juli. Det er mye som foregår i byen, og du kan se en oversikt over hva i  programmet.
Skal du bli med videre til Lisboa, eller bor i Antwerpen, oppfordrer vi deg til å bli med på crew parade og arrangement den 8. juli.

Har du glemt noe?
Har du gitt oss all informasjon vi trenger? Hvis du har byttet pass etter at du bestilte toktet, ber vi om at du sender oss det nye passnummeret. Er du over 70 år, må du ettersende legeerklæring om du ikke har sendt den før.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord som medseiler på Christian Radich!

About Author

client-photo-1
ida