Snart er det på tide å ønske medseilere som skal seile med oss under North Sea Tall Ships Regatta fra Blyth til Gøteborg velkommen om bord! Her finner du et kart over havnen i Blyth. Du kan til enhver tid også følge med på hvor skuta er.

 

Blyth og Gøteborg

Blyth er preget av regattaen og seilfesten og det er mye som foregår i byen, og det kan være lurt å ta en kikk på programmet. Det samme vil det være når skutene ankommer Gøteborg, og du finner også et program over hva som skjer der.

 

Har du bestilt en natt om bord før avreise, sjekker du inn som avtalt. Skuta er leid ut til et dekkselskap den kvelden, og vi anbefaler at du er i land og nyter atmosfæren og livet i havnen.

 

Om kvelden på ankomstdagen i Gøteborg, har vi meldt skuta på ”Crew Stage Challenge”.  Mannskap og medseilere ”eier” scenen i havn i ca. 15 minutter og avholder et underholdningsinnslag. Beste skute blir premiert! Vi oppfordrer alle våre medseilere til å være med på dette. Har du forslag og ideer til en sang eller noe annet gøy som medseilerne sammen kan øve på under toktet, tar du kontakt med stuert om bord.

 

Bor du om bord i Gøteborg, vil vi informere om at dekket er leid ut til selskap både 4. og 5. september. Banjer er stengt for gjester. Vi oppfordrer  våre medseilere til å være på land under denne tiden, slik at de lokale får oppleve den flotte skuta.

 

Når alle har mønstret på i Blyth og fått tildelt køye, blir dere delt i vaktlag. Vi har først opplæring og deretter begynner vaktlagene å rullere, døgnet rundt. Du kan du lese mer om livet om bord og hva det vil si å være medseiler. Har du ikke fått tilsendt håndbok, ber vi deg kontakte oss på postmaster@radich.no, så sender vi deg denne.

 

Hva skal jeg pakke?

Pakkelisten har du mottatt på e-post, og stikkordene du må huske på når du pakker er vanntett og vindtett samt gode sko.

 

Har du glemt noe?

Har du gitt oss all informasjon vi trenger, passnummer for eksempel? Hvis du har byttet pass etter at du bestilte toktet, ber vi om at du sender oss det nye passnummeret. Er du over 70 år, må du ettersende legeerklæring om du ikke har sendt den før.

 

Bilder

Er du på Instagram, oppfordrer vi deg til å legge ut bilder på: #christianradich. Du kan følge oss på @skutaradich.

 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord som medseiler på Christian Radich!

About Author

client-photo-1
ida