Fjordturer, hyggeturer med tema og musikk

Nå kan du bestille fjordtur med  Christian Radich. Her finner du et utvalg av de du kan være med på, og noen flere er under planlegging, så følg med! En fjordtur med Christian Radich er en spesiell opplevelse. Skuta går for motor, men du kan fornemme noe av storheten når hun går for fulle seil. I 2017 kan du blant annet bli med på:

Fjordtur med Gutta fra Scandinavia 20. mai – kr 725,- p.p.

vi gjentar suksessen og inviterer Gutta fra Scandinavia på tur igjen. Syng med eller dans på dekk. Terje Mårstad og Steinar Storm fra populære Scandinavia spiller gamle hits og nye sanger, de inviterer til dans på dekk, eller syng med!

Avreise fra Akershuskaia kl 1715

Ankomst samme sted kl 2200

Trykk her for bestilling.

Sjørøvertokt for hele familien 21. mai – kr 500,- for voksne og kr 300,- for barn

Sjørøvertoktet er en hyggelig formiddagstur for hele familien. La barna få oppleve å være om bord på en ekte fullrigger. Og jammen kommer ikke kaptein Svartskjegg også!

Avreise fra Akershuskaia kl 1200

Ankomst samme sted kl 1500

HUSK at barn under 12 år må ha redningsvest. Barn under 2 år er gratis, men de må registreres.

Trykk her for bestilling.

Fjordtur med øl på menyen 9. juni – kr 890,- p.p. – utsolgt!

Fredag 9.juni inviterer vi i samarbeid med Akevittruten, til et spesialcruise med skummende, friskt øl på menyen. Det vil bli ølsmaking med et norsk mikrobryggeri med ulike øltyper hvor man kan lære litt om ulike ølsorter og smaker. Skutas sommerbuffet serveres med deilig mat som passer godt til øl, blant annet spareribs og spekemat, laks, friske salater og skutas hjemmebakte brød. Vår faste live-duo skaper stemning med levende musikk på dekk.  Så ta med gode venner på tidenes fredagspils og bli med på fjordcruise med øl på menyen!

Avreise fra Akershuskaia kl 1715

Ankomst samme sted kl 2200

Trykk her for bestilling.

 

Fjordtur  med blues 19. august- kr 725,- p.p.

Velkommen til årets bluescruise i regi av Østkanten Bluesklubb og Christian Radich. Så snart skuta er tilbake fra sommertokt inviterer vi til jubileumsblues! Blues cruiset er like populært hvert år.

Vi inkluderer rekebuffet, drikke kjøper du selv.

Ikke gå glipp av årets bluescruise med Christian Radich!

Avreise fra Akershuskaia kl 1715

Ankomst samme sted kl 2200

Trykk her for bestilling.

 

 

Fjordtur med akevitt i glasset 26. august – kr 860,- p.p. UTSOLGT!

Akevittcruiset arrangeres i samarbeid med Akevittruten, og neste års fjordtur avholdes lørdag 26. august.Denne svale sensommerkvelden serverer vi rekebuffet om bord, og du får smake noen edle dråper tilpasset delikatesser fra havet. Er stemningen lystig blir det kanskje en svingom på dekk?

Avreise fra Akershuskaia kl 1715

Ankomst samme sted kl 2200

Trykk her for bestilling.

Vi kommer også til å arrangere fjordturer i noen av havnene vi besøker til sommeren.

 

Abonner på nyhetsbrevet vårt for å være blant de første som får informasjon om neste års fjordturer, eller hold øye med hjemmesiden vår.

Hvis du eller firmaet ditt ønsker å leie skuta til et arrangement, kan du sende oss en e-post.