Christian Radich setter den perfekte rammen rundt anledningen dere vil markere. Hun er en ærverdig og utrolig velholdt seilskute, her er det tradisjoner og historie i hver ting. En fjordtur med den stolte seilskuta vil huskes lenge av dine ansatte eller dine kunder. Kapasiteten er på hele 240 passasjerer, perioden er fra mai – september og dere kan velge mellom dags- eller kveldsturer.

Skuta har en utmerket bysse og våre stuerter har jobbet ved byens beste restauranter. Skuta har alle rettigheter og vi arrangerer festen og fjordturen for deg etter dine spesielle ønsker. Vil dere ha musikk om bord, hjelper vi gjerne til med dette. Gi dine kolleger og kunder en opplevelsesrik tur på fjorden som de sent vil glemme.

Be om å få tilsendt våre menyer – og vær tidlig ute med din bestilling!

Åpen fjordtur for firmaer 30. mai

Ikke alle firmaer finner det riktig å leie hele skuta, vi har derfor satt av onsdag 30. mai til en åpen fjordtur der mindre grupper kan melde seg på. Benytt anledningen til å be med avdelingen, kolleger eller kunder på en herlig tur med Christian Radich i Oslofjorden.

Vi arrangerer både formiddagstur og ettermiddagstur for firmaer denne dagen. Vår bugnendee rekebuffet er inkludert. Drikke betaler dere direkte om bord.  Noen timers cruise i Oslofjorden med ærverdige Christian Radich en maidag setter en uforglemmelig ramme rundt vårens kunde- eller medarbeidertur!

Dagstur kr 625,- p.p.
Avgang kl 1100
Ankomst kl 1500

Kveldstur kr 935,- p.p.
Avgang kl 1700
Ankomst kl 2100

Min. 10 personer. Kontakt oss for påmelding: Postmaster@radich.no