Hva er bedre teambuilding enn en eller flere dager til sjøs med kolleger? Alle er bokstavelig talt i samme båt hvor målet er å få seilt mest mulig. Du utfordrer deg selv, og du møter kolleger på en helt ny arena. Christian Radich passer ypperlig til firmaturer litt utenom det vanlige. Dere kan også leie skuta en dag eller kveld og dra på fjordtur. Med den historiske skuta som ramme, er det en tur som ikke blir glemt.

Firmatokt

Et firmatokt med Christian Radich på 2-5 dager med kolleger eller samarbeidspartnere er en teamsamling utenom det vanlige. Du møter dine kolleger på en helt ny arena, hvor samarbeid er helt nødvendig. Ingen trenger forhåndskunnskap om seiling – alt skjer under veiledning av vårt profesjonelle mannskap.

Deltakerne deltar som mannskap om bord og man sover på banjer i faste køyer eller hengekøyer. Dere deles inn i 3 vaktlag som jobber 4 timer på og 8 timer av – døgnet rundt. Det heises seil, man står til rors, går vaktrunder og holder utkikk. I tillegg lærer deltakerne om seilskuter, seilføring, knuteknytting og bestikk. Klatring i mastene er frivillig, men står for mange som den største opplevelsen ombord.
Så lenge vi seiler er det av sikkerhetsmessige hensyn ikke lov til å nyte alkohol. Firmaturen kan avsluttes med en festaften, da har skuta alle rettigheter.

Varighet: 2-5 dager

Område: Oslofjorden, Sørlandskysten, Svenskekysten, Skagerrak

Kapasitet: 60-80 medseilere

Last ned oversikt med ledige datoer: Oversikt

Kontakt oss for mer informasjon – send en epost 

Fjordtur

Sandefjord Havn - Om Sandefjord HavnEn fjordtur med Christian Radich setter den perfekte rammen rundt anledningen dere vil markere. Hun er en ærverdig og utrolig velholdt seilskute, her er det tradisjoner og historie. En firmatur med den stolte seilskuta vil huskes lenge av dine ansatte eller dine kunder. Kapasiteten er på hele 240 passasjerer, perioden er fra mai – september og dere kan velge mellom dags- eller kveldsturer.

Skuta har en utmerket bysse og våre stuerter har jobbet ved byens beste restauranter. Skuta har alle rettigheter og vi arrangerer festen og fjordturen for deg etter dine spesielle ønsker. Vil dere ha musikk om bord, hjelper vi gjerne til med dette. Gi dine kolleger og kunder en opplevelsesrik tur på fjorden som de sent vil glemme.

Varighet: 3-5 timer

Område: Indre Oslofjord

Kapasitet: 240 passasjerer

Kontakt oss for mer informasjon – send en epost 

Last ned oversikt med ledige datoer:Oversikt

 Last ned menyer: Meny 2016 (menyene for 2017 blir klare i løpet av våren).

 

About Author

client-photo-1
omuser