Skuta er nå ankommet Belfast, medseilerne forlater Christian Radich og nye medseilere kommer på for å seile regatta.

Belfast
Avgang fra Belfast er satt til 5. juli kl 1000, oppmøte er to timer før avgang. Kart over hvor skuta ligger i Belfast er her: Belfast_kart
Dere som kommer 4.7 for å overnatte om bord natten før avgang, vil oppleve at skuta ikke ligger ved kai mellom kl 1930 og 2300. Vi ber deg sjekke inn bagasjen før kl 1900 og ta deg en tur i byen for å se og oppleve atmosfæren og stemningen før regattaen.

Avgangsdagen er det først Parade of Sail ut fra havnen, med alle skutene. Litt spesielt er det at arrangøren ønsker å ha gjester om bord på Christian Radich under Parade of Sail. Så mens dere er i gang med opplæring og trening på bakken og båtdekk, vil det være passasjerer på hoveddekk. Disse vil ha sitt eget arrangement med mat og drikke. De vil sannsynligvis få servert øl og vin, noe som er totalforbudt for våre medseilere i sjøen, vi skal vinne en regatta!  Dere får servert skutas kost til de ordinære måltidene om bord.

Ålesund
For deg som skal bli over en natt i Ålesund eller skal seile videre til Kristiansand, vil vi informere om at stordekk er leid ut til en mottagelse i forbindelse med Tall Ships Races 16. og 17. juli. Vi vil også holde åpent skip om formiddagene for at publikum skal få se den flotte skuta. De besøkende vil ikke ha tilgang til banjer. Vi anbefaler at våre medseilere tar en tur i byen under disse tidene for å få med seg alle arrangementene og livet i havn rundt Tall Ships Race.

Har du glemt noe?
Har du gitt oss all informasjon vi trenger? Hvis du har byttet pass etter at du bestilte toktet, ber vi om at du sender oss det nye passnummeret. Er du over 70 år, må du ettersende legeerklæring om du ikke har sendt den før.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen om bord som medseiler på Christian Radich!

Her kan du laste ned informasjon/pakkeliste som gjelder alle sommertoktene: info_no

About Author

client-photo-1
ida